Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν μπορούν να απελάσουν οπαδό της Τζιχάντ!


Επειδή του έχουν επιβάλει απαγόρευση εξόδου από την χώρα!!!

Για να καταλάβετε σε τι κράτος ζούμε!
Ο Αλγερινός τύπος που μοιραζόταν μηνύματα υπέρ του ISIS και του Τζιχάντ, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007.
Μπαινοβγαίνει στις φυλακές για ναρκωτικά, κλοπές και λοιπές "αγαθοεργίες" και ΔΕΝ τον έχουμε απελάσει γιατί, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ στην αναστολή της τελευταίας του φυλάκισής, του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα!

Συγχαρητήρια σε Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία!

Μιλάμε για φωστήρες όχι αστεία…

Διαβάστε την Ανακοίνωση της Αστυνομίας και κλάψτε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αλλοδαπό ο οποίος αναρτά μηνύματα με εξτρεμιστικό χαρακτήρα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

πρόκειται για υπήκοο Αλγερίας ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από το έτος 2007,
έκτοτε έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (κλοπές, ναρκωτικά, παρεμπόριο κ.λπ.), ενώ έχει ιστορικό χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών,
τελευταία φορά αποφυλακίστηκε την 02-03-2015 από Κατάστημα Κράτησης, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές, με αναστολή εκτέλεσης του υπολοίπου της ποινής του, ενώ
του επιβλήθηκαν, με την εισαγγελική διάταξη για την αποφυλάκιση του, περιοριστικοί όροι παρουσίασης σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για πέντε χρόνια (από την αποφυλάκιση) και για το λόγο αυτό δεν έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες δεν προκύπτουν διασυνδέσεις του με εξτρεμιστική – τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σήμερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο οικίσκο, όπου διαμένει, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.
The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]