Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσαντ για Ερντογάν: Είναι ένας κοινός κλέφτης


"Έχει κλέψει πετρέλαιο, σιτάρι και βιομηχανίες"…
”Εχθρός μας δεν είναι η Τουρκία αλλά ο Ερντογάν, αυτός είναι ένας ανωτάτου επιπέδου πολιτικός ληστής”

Ο Μπασάρ Άσαντ επαναλαμβάνει την κατηγορία “κλέφτης” για τον Ερντογάν, ενώ αναφέρει πως με μεσολάβηση της Ρωσίας υπήρξαν 4 συναντήσεις με την Τουρκία, 2 ήταν στην Κεσεμπ και 2 στην Ρωσία, αλλά όπως λέει, αυτές δεν ήταν αποδοτικές. Ο Άσαντ λέει πως η συμφωνία Ρωσίας Τουρκίας είναι προσωρινή και ότι οι σχέσεις του συριακού κράτους με τους Κούρδους, στην πλειοψηφία τους είναι καλές.

Ο Άσαντ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση έκανε δηλώσεις σχετικά με τους Κούρδους τις σχέσεις με την Τουρκία και τον θάνατο του ηγέτη της ISIS Μπαγκνταντι από τις ΗΠΑ.

Ο Άσαντ είπε πως ο θάνατος του Μπαγκνταντι δεν αλλάζει την παρούσα κατάσταση, πως η ISIS υπήρξε ένα όχημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ, το οποίο αν κριθεί σκόπιμο μπορεί γρήγορα εκ νέου να αλλάξει. Πρόσθεσε πως η Συρία δεν μετείχε στην επιχείρηση θανάτωσης του Μπαγκνταντι.

Οι τίτλοι των δηλώσεων Άσαντ είχαν ως εξής : “Η συμφωνία Ρωσίας-Ερντογάν είναι προσωρινή, πρέπει να διαχωρίζουμε τους τακτικούς και στρατηγικούς στόχους της Ρωσίας.
Πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε εχθρό την Τουρκία, ο μόνος μας εχθρός είναι ο Ερντογάν και αυτοί που του μοιάζουν.


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πιο καλός πρόεδρος των ΗΠΑ, για εκείνον εσωτερικό και εξωτερικό είναι το ίδιο, δεν είναι σαν τους προκατόχους του που έκαναν τα ίδια και πήραν το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Ολες οι περιοχές που τώρα βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Κούρδων θα επιστρέψουν πίσω, ο τελικός μας στόχος είναι ο πλήρης έλεγχος του συριακού κράτους, όπως ήταν πριν από το 2011.

Για να περιγράψω ακριβώς τον Ερντογάν, τον αποκάλεσα “κλέφτη”. Αυτό δεν είναι καινούργιο. Είναι ένας κλέφτης που έκλεψε βιομηχανίες, πετρέλαιο και σιτάρι. Ένας πολιτικός ληστής ανώτατου επιπέδου. Σε όλους λέει ψέματα, όλους τους εκβιάζει και είναι ξεκάθαρα διπλοπροσωπος.

Ολες οι συναντήσεις με την Τουρκία έγιναν μαζί με τη Ρωσία, διότι δεν τους εμπιστευόμαστε.
Όλες οι συναντήσεις με την Τουρκία ήταν συναντήσεις ασφαλείας. Οι 2 έγιναν στην Ρωσία και οι δύο στην Κεσεμπ. Καμία εξ αυτών δεν υπήρξε αποδοτική.

Σχόλιο: Να διαβάσουν καλά τις δηλώσεις του Άσαντ οι Έλληνες πολιτικοί.
Μα πολύ καλά…

Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]