Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατοδικείο για τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή»


Όλοι οι Έλληνες είναι μαζί του...

Στα δικαστήρια της Λάρισας θα σύρουν τον Μανώλη Μπουχλή, τον καταδρομέα αλεξιπτωτιστή που συγκίνησε πριν μήνες το Πανελλήνιο όταν κατά το άλμα που πραγματοποιούσε πάνω από τη Μακεδονία, τραγούδησε το Μακεδονία Ξακουστή, εκφράζοντας την αποστροφή όλων των Ελλήνων στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Την υπόθεση άνοιξε ξανά η Αντεισαγγελέας Σταυρούλα Γεωργακοπούλου ενώ μετά την κατακραυγή που είχε προηγηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση φαινόταν ότι το θέμα είχε κλείσει. Στις 5 Νοεμβρίου ο γενναίος Σφακιανός, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, θα δικαστεί και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην περάσει τη δοκιμασία αυτή μόνος.

Περίπου οκτώ μήνες μετά το περιστατικό, ο αλεξιπτωτιστής που πλέον έχει ολοκληρώσει τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, έλαβε κλητήριο με το οποίο καλείται να κάτσει στο εδώλιο του Στρατοδικείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο κλητήριο αναφέρεται ότι δικάζεται για το γεγονός ότι κρατούσε κινητό και τραβούσε βίντεο, για ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας των υπολοίπων στρατιωτών και για εθνικό ζήτημα καθώς φαίνεται στρατιωτικό υλικό και περιοχή που μπορούν να δουν και να πάρουν άλλες χώρες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Σύμφωνα με πληροφορίες στο κλητήριο αναφέρεται ότι δικάζεται για το γεγονός ότι κρατούσε κινητό και τραβούσε βίντεο, για ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας των υπολοίπων στρατιωτών και για εθνικό ζήτημα καθώς φαίνεται στρατιωτικό υλικό και περιοχή που μπορούν να δουν και να πάρουν άλλες χώρες."

    Οι αλλες χωρες,π.χ. τουρκια στελνουν drones και μαχητικα οπως και λαθρομεταναστες!

    Οπως και εικονες απο δορυφορους!

    Δεν χρειαζονται το βιντεο του συμπατριωτη μας!

    Ποιος αλεξιπτωτιστης κινδυνευσε απο αυτη την ενεργεια;

    Τιθεται θεμα "εθνικου ζητηματος" η ληψη βιντεο αλλα δεν τιθεται θεμα εθνικου ζητηματος οταν

    προδιδεται το ονομα της Μακεδονιας και οταν γεμιζει η χωρα λαθρομεταναστες!!

    Τοση ξεφτιλα και στα Γενικα Επιτελεια;

    Διοτι αν υπαρχει τοση ξεφτιλα, τοτε τιθεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ για το αν καποιοι εχουν το

    δικαιωμα να φορανε εθνοσημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]