Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεπιθύμητοι οι μηδίζοντες


Όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προδίδει τη Μακεδονία. Όποιος με την ψήφο του παρατείνει τον βίο της κυβέρνησης τη διευκολύνει να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν πέσει η κυβέρνηση, δεν θα κυρωθεί η συμφωνία. Τόσο απλό αλλά και τόσο σπουδαίο είναι αυτό το ζήτημα.

Επί τόσες ημέρες ακούγονται σενάρια επί σεναρίων και θεωρίες επί θεωριών, που δεν βοηθούν σε τίποτε άλλο παρά στο θόλωμα των νερών και στη συσκότιση της αλήθειας. Είναι πολλά αυτά που διαδίδονται και όλα εκτός στόχου, ο οποίος είναι η διάσωση της Μακεδονίας από τους ξένους επίβουλους και επίδοξους σφετεριστές της Ιστορίας και του ονόματός της.

Για να σωθεί η Μακεδονία, δεν πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς ψήφιση στη Βουλή. Αυτά τα περί καταψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών και ταυτόχρονης στήριξης της κυβέρνησης δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά ούτε από μικρά παιδιά.


Τι νόημα έχει να καταψηφίσει κάποιος αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, όταν όλα δείχνουν ότι έχουν βρεθεί οι «πρόθυμοι» βουλευτές που θα την υπερψηφίσουν; Γι' αυτό, πάνω απ' όλα και πριν απ' όλα, η έμφαση πρέπει να δοθεί στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Επίσης, πρέπει να καταστεί σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι βουλευτές που θα εγκρίνουν διά της ψήφου τους τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έχει δηλώσει εμφατικά ότι διαφωνεί με τη συμφωνία που δίνει το όνομα «Βόρειος Μακεδονία» και αναγνωρίζει γλώσσα και εθνικότητα «μακεδονική» στους κατοίκους του κρατιδίου των Σκοπίων, δεν επιτρέπεται να «στρατολογήσει» τους μητραλοίες που θα παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του Γένους στους Σλάβους.

Τα κόμματα δεν μπορούν να θεωρούνται ποδοσφαιρικές ΠΑΕ, όπου οι παίκτες αλλάζουν εύκολα φανέλα και όλα συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους. Και οι μηδίζοντες είναι ανεπιθύμητοι στον λαό και όλοι όσοι τους δίνουν ευκαιρίες να συνεχίσουν να προδίδουν.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ...αν οι Σπαρτιάτες ανάγκασαν τον Παυσανία (ναι,τον αρχιστράτηγο των Πλαταιών) να πεθάνει από ασιτία επειδή μήδισε φανταστείτε αυτοί ,που μόνο ντροπή πρόσφεραν στην χώρα, τι τιμωρία αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφθείτε πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι που παίζουν τα αφεντικά του εναντίον της πατρίδας μας για να αψηφάει τα πάντα ο Τσίπρας ακόμα και το πολιτικό του μέλλον αφού στη Μακεδονία το σίγουρο είναι ότι θα πατώσει και επιμένει να φτύνει κατάμουτρα το 80% των Ελλήνων που δε θέλουν τη συμφωνία.
    Δικτάτορας που πατάει κάτω το λαό χάριν των αφεντικών του.Ούτε μία ψήφος στον Τσίπρα, γιατι οσο υπάρχει στη βουλή, η Ελλάδα θα κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Έδαφος παιδεία θρησκεία οικονομία ηθική τα πάντα.
    Και βέβαια ούτε μία ψήφος ποτέ σε αυτούς τους ηλίθιους αποστάτες που νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες τρώνε σανό για να φάνε και τις φτηνιάρικες δικαιολογίες που προβάλει καθένας από αυτούς. Είναι γλυκό το υπουργιλίκι η καρέκλα και το χρήμα πιο γλυκό γι αυτούς από την πατρίδα. Στην αρχαία Αθήνα θα τους είχαν εκτελέσει ή εξορίσει με μηδέν ψήφους υπέρ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Ανώνυμε και προβληματίζομαι τι του έταξαν για να αδιαφορεί και να είναι τόσο πολύ αλαζονικός απέναντι στους πολίτες;όσα και να του έταξαν για να περάσει την προδοτική συμφωνία, όσο και αν του έφεραν παράδειγμα τον Παπανδρέου και την προστασία του, για την υπαγωγή της πατρίδας μας στο ΔΝΤ, δεν συγκρίνεται με το Εθνικό μας θέμα και την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σλάβους των Σκοπίων.
      Εδώ πρόκειται για καθαρή προδοσία, παραδίδει την ιστορία μας, διαγράφοντας τους αγώνες των προγόνων μας, παραδίδει ένα κομμάτι από την Ελλάδα. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, ας το καταλάβουν οι πρόθυμοι δανέληδες και σια.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]