Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν σε Τραμπ: Δεν ζητώ άδεια για να πολεμήσω την τρομοκρατία


Η Τουρκία δεν χρειάζεται την άδεια οποιουδήποτε προκειμένου να επέμβει στρατιωτικά κατά των «τρομοκρατών» Κούρδων στη Συρία, διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.

Μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο Προέδρων, ο Τ. Ερντογάν απαντά στην προειδοποίηση Τραμπ ότι «η Ουάσιγκτον θα τσακίσει την τουρκική οικονομία εάν η Άγκυρα πλήξει τους Κούρδους» με άρθρο του στη ρωσική εφημερίδα Kommersant, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός όσον αφορά τι θα κάνουμε με μία τρομοκρατική ομάδα, η δράση της οποίας στοχεύει τους πολίτες μας επί περισσότερα από 30 χρόνια, ούτε θα ζητήσουμε άδεια για να πολεμήσουμε την τρομοκρατία».

Ο κ. Ερντογάν εμφανίστηκε επικριτικός για άλλη μια φορά κατά της στρατηγικής των ΗΠΑ «να εκπαιδεύουν και να εξοπλίζουν τους κούρδους αντάρτες στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η Ουάσιγκτον «εμπιστεύτηκε το αρνί στον λύκο».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]