Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π.Καμμένος: «Θα εγκατέλειπα την πολιτική, αλλά μένω για τη Μακεδονία»


Συγκινήθηκε και δάκρυσε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε να προχωρήσει σε ένα ακόμα σόου πριν αποχωρήσει. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε σχεδόν δακρυσμένος και υποστήριξε πως θα εγκατέλειπε την πολιτική, αλλά τελικά θα παραμείνει για να μην ξεπουλήσουν η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση τη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς ομιλίας του, έκανε παύση για να δείξει την συγκίνησή του. Δακρυσμένος είπε πως μετά από 25 χρόνια στην πολιτική, είχε αποφασίσει σήμερα να ανακοινώσει πως θα την εγκατέλειπε, ωστόσο μένει γιατί η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την «Μακεδονία μας»!

Βέβαια μόλις χθες ο κύριος Καμμένος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο STAR και την Μάρα Ζαχαρέα εξηγούσε πως δεν διέγραψε όλους τους αντάρτες βουλευτές για να μην χάσει το κόμμα και να παραμείνει στη Βουλή, άρα το να εγκαταλείψει την πολιτική, όπως είπε σήμερα δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]