Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.

Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

Δημ. Αντωνίου

Η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ κι εδώ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

  1. πλάκα κανεις!!!!!!
    Αποκλειεται!!!!
    Αμα ειναι αλήθεια αυτο, τοτε να βγουμε ολοι στους δρομους αμεσως με τις σημαιες!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ανάγκη να βρίζει κάποιος γιά να εκφράσει την οργή του. Υπάρχουν λέξεις θανατερές που δεν αποτελούν στοιχεία σύστασης κατηγορίας γιά εξύβριση. Η είδηση γιά ποινική δίωξη των μελών της κυβέρνησης γιά εσχάτη προδοσία, έπρεπε να δημοσιευθεί αργότερα, κατά μήνα Απρίλιο. Τότε λέγονται τα ψέμματα καί όχι την περίοδο των Χριστουγέννων. Θα μπορούσε να είναι αληθινή αν υπήρχαν εισαγγελείς με θάρρος καί έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την οργή των σκύβαλων που αποτελούν την κυβέρνηση. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε μην εισαι τοσο ηττοπαθης. Φυσικά και υπαρχουν εισαγγελεις, το θεμα ειναι αν θα τους αφησουν στο τελος να κανουν τη δουλεια τους.
    http://www.gopetition.com/petition/35993.html
    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/07/172.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mprabo ston kurio pou ekane thn mhnush, polu kalogrammenh apo thn arxh kai polu grhgorh h antidrash tou. Eixa upograpsei tote kai 8a upograpsw ksana. Mprabo tou kai pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ θα είμαστε. Δεν θα κουνηθεί φύλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να κινηθεί η διαδικασία και να φέρει αποτέλεσμα. Μακάρι να μην είναι "μούφα" ή "γιαλαντζί" ποινική δίωξη, που σκοπό έχει να αποτρέψει μεταγενέστερη καταδίκη, σύμφωνα με το ne bis in idem. Απλά, να θυμόμαστε ότι η δικαστική εξουσία διορίζεται από την πολιτική εξουσία και ως εκ τούτου είναι λίγο δύσκολο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της καταδίκης όλων αυτών των προδοτών...
    Ας ελπίζουμε, αλλά ας είμαστε κι επιφυλακτικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τον ξεσκισουν οι νταβατζιδες αν αληθευει φασιστα θα τον ανεβαζουν ακροδεξιο τις χουντας θα τον κατεβαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!!!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΜΗΝΥΤΗ), ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Θα πρέπει να μηνύσει πρώτα την εισηγήτρια του ΣτΕ που αποκρούει τις αιτιάσεις αντισυνταγματικότητας των ρυθμίσεων για τον σφαγιασμό εργαζομένων, μισθωτών και συνταξιούχων. Υπενθυμίζεται ότι Η εισηγήτρια του ΣτΕ ζητά να απορριφθούν οι προσφυγές των φορέων κατά του μνημονίου γιατί «το μειονέκτημα της απώλειας αποδοχών ή συνταξιοδοτικών παροχών, αντισταθμίζεται από το πλεονέκτημα της αποφυγής της χρεοκοπίας της χώρας και την συνέχιση καταβολής μισθών και συντάξεων. Οι περικοπές είναι νόμιμες, δεν παραβιάζουν τις συνταγματικές αρχές,
    Αλλά ούτε και το δικαίωμα της περιουσίας. Αν και αναγνωρίζει ότι επέρχεται επέμβαση σε περιουσιακά δικαιώματα, υποστηρίζει ότι λαμβάνεται πρόνοια ώστε οι μειωμένες αποδοχές και συντάξεις να διατηρούνται σε βιώσιμα επίπεδα και ότι εξασφαλίζεται δίκαιη ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις του γενικού συμφέροντος και την ανάγκη προστασίας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου. δεν βλέπει κανένα περιορισμό της Εθνικής Κυριαρχίας και δεν δημιουργούνται υποχρεώσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας σε σχέση με την πραγματοποίηση των μέτρων αυτών ! ». Επιπλέον «με το επίμαχο νόμο ΔΕΝ αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα Διεθνών Οργανισμών που να περιορίζουν την άσκηση της Εθνικής Κυριαρχίας !». Μάλλον μας εμπαίζει προκλητικά, γιατί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός την διαψεύδει. Έχει αναφέρει σε διάφορες ομιλίες του περί «Απώλειας και μειωμένης Εθνικής κυριαρχίας…, για να είμαστε ανεξάρτητοι και Εθνικά κυρίαρχοι…». Έρχονται και οι Ιεράρχες και επιβεβαιώνουν την «απώλεια Της Εθνικής κυριαρχίας – ανεξαρτησίας» λέγοντες ότι «Καταντήσατε την χώρα υπό Κατοχή. Εκτελείτε εντολές των δανειστών μας !». Η εισήγηση (που ταυτίζεται με τις απόψεις του Υπουργείου Οικονομικών) και ΟΧΙ με τις επίσημες πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού είναι άκρως αντίθετη και προκαλεί την νοημοσύνη του Λαού. Προφανώς την εισήγηση την έχουν υπαγορεύσει ο Λοβέρδος, ο σφαγέας,
    ο χασάπης των μισθωτών και συνταξιούχων μαζί με τον εργατοπατέρα πρώην συνδικαλιστή ονόματι
    Κουτρουμάνης. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ '89 ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΟΝ...ΙΤΑΛΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΦΟΛΛΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ . ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ '81. ΜΟΥΣΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι μπράβο! Αρκετά μείναμε να τους κοιτάμε ενώ αυτοί μας καταστρέφουν.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εσχάτη προδοσία κάποτε θα αποτελεί τίτλο τιμής για όσους προλάβουν να ζήσουν το ιστορικό τέλος της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά το πιστέψατε; Χριστουγεννιάτικο αστείο είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται τοσα εκατομμυρια Ελληνων να ψηφισαν στην eurovision,και 2,5 χιλιαδες να υπεγραψαν στο gopetition (για παραδειγμα) για την μυνηση του κυριου -με μεγαλα "μπαλακια"- Αντωνιου,η το οτι παρευρεθηκαν εξω απο το δικαστηριο τοσο λιγοι για την βαρυτητα του γεγονοτος ανθρωποι.
    Παλιοτερα,δεν μιλουσε κανεις,λογω του οτι οι μισοι ηταν βολεμενοι,και οι αλλοι μισοι περιμεναν να βολευτουν.Τωρα ποιος ακριβως ειναι ο λογος που μιλαει μονο το 1(?)% των Ελληνων?
    Τι ακριβως περιμενουμε για να αντισταθουμε στους εισβολεις και στους συνεργατες τους πολιτικους μας???
    Να "αγορασουν" πρωτα ολους τους οργανισμους του δημοσιου,η τον κλητηρα τους που θα ερθει να κατασχεσει την Ελληνικη περιουσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]