Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οικονόμου: "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης"


Καλό το παραμύθι (με τον δράκο δώρο), ιδιαίτερα τώρα που αρχίζουν οι φάπες να γίνονται αισθητές. Το σύστημα που παίζει το ΠΑΣΟΚ είναι απλό: Ο καλός και ο κακός. Οι δήθεν συνειδησιακές φωνές που προσπαθούν να επαναφέρουν το "κόμμα" δεν είναι τίποτε άλλο από επικοινωνιακά τεχνάσματα που προσπαθούν να χειραγωγήσουν (ή έρστω να αναβάλουν) την οργή των πολιτών.
Ο κύριος Οικονόμου έχει ψηφρίσει μέχρι σήμερα ΟΛΑ τα αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ, έχει ψηφίσει υπέρ του μνημονίου και θεωρείται βέβαιο πως θα ψηφίσει και τον απάνθρωπο (αλλά και εκτός πραγματικότητας) προϋπολογισμό.
Τελειώνοντας το εισαγωγικό μας σημείωμα, θα προκαλούσαμε τον κύριο Οικονόμου να καταθέτει ονόματα και να μην χρησιμοποιεί "πλάγιες" αναφορές. Είναι περισσότερο ειλικρινές από έναν ιδεολόγο, όπως ο ίδιος διατείνεται πως είναι...

Η "επίθεση" του Οικονόμου
Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, λίγη ώρα μετά τα δηλητηριώδη βέλη της επίσης διαγραφείσας από το ΠΑΣΟΚ Σοφίας Σακοράφα.
«Εγώ από τα 16 μου χρόνια στρατεύτηκα σε ένα σοσιαλιστικό κόμμα, όχι σε ένα κόμμα εκτάκτου ανάγκης. Αν στην κρίση δεν έχει πρόταση το ΠΑΣΟΚ, τότε δεν έχει νόημα να υπάρχει, εκτός αν υπάρχει για να κάνει δουλειές», τόνισε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε μάλιστα τον προϋπολογισμό «βαθύ μπλε» και σχολίασε ότι «έχουν έρθει οι sir και οι ladies και περιμένουν στις γωνίες για τους προϋπολογισμούς εκτάκτου ανάγκης»...
Καυτηρίασε δε το οικονομικό επιτελείο λέγοντας ότι «το 2013 θα κλαίνε μυξιάρικα και θα λένε ότι πρέπει να πάρουμε κι άλλα δάνεια» και κλείνοντας προέβλεψε:
«Όταν θα έχει βουλιάξει το καράβι, τότε οι πόντικες που το παίζουν πονηροί πολιτευτές θα την φάνε την ξυλιά στο κεφάλι από αυτούς που είναι ήδη στην θάλασσα, και δεν θα γλιτώσουν ούτε κάποιοι κουτοπόνηροι».

Επειδή όμως οι καιροί είναι πονηροί κι επειδή εμείς σαν ιστολόγιο καμία σχέση δεν έχουμε με δημοσιογραφικές πρακτικές, και τέλος, επειδή οι Οικονόμου είναι περισσότεροι του ενός εντός του Κοινοβουλίου, παραθέτουμε την παρέμβαση του Βασίλη Οικονόμου, που τον "πήρε η μπάλα" λόγω... επιθέτου.

Αγαπητέ διαχειριστή του site "Ας μιλήσουμε επιτέλους",
Ενδεχομένως στην ανάρτησή σου με τίτλο Οικονόμου:"Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης" , να έχει γίνει κάποια παρανόηση, καθώς στην Βουλή υπάρχουν άλλοι δύο Οικονόμου, ο Παντελής και ο Θανάσης, οι οποίοι όντως έχουν ψηφίσει υπέρ του Μνημονίου και έχουν υπερψηφίσει και όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ.
Εγώ προσωπικά ούτε το Μνημόνιο υπερψήφισα (γι αυτό άλλωστε όπως θα θυμάστε διαγράφηκα και από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ) ούτε και κάποιο άλλο συνεπαγόμενο από το Μνημόνιο νομοσχέδιο. Από τον Μάιο του 2010 και ως σήμερα καταδικάζω ανελλιπώς την άδικη και αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Παπανδρέου και η ψήφος μου στην Βουλή είναι ταυτόσημη και με τις τοποθετήσεις μου, καθώς δεν συνηθίζω άλλα να λέω και άλλα να κάνω. Ως εκ τούτου θα ήταν αδιανόητο για εμένα να ψηφίσω τον συγκεκριμένο Προϋπολογισμό και δεν το έκανα όπως περιέργως προεξοφλείτε στην ανάρτησή σας.
Θεωρώντας ότι πρόκειται απλώς για παρανόηση την οποία αποδίδω στην συνωνυμία θα σας παρακαλούσα να προβείτε σε αναδημοσίευση προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.
Θα συνεχίσω να υποστηρίζω με παρρησία τις απόψεις μου και να ζητάω την απεμπλοκή της χώρας από το Μνημόνιο και τους όρους υποτέλειας που θέτει αυτό για την χώρα μας μέσα και έξω από την Βουλή τόσο με τον λόγο μου όσο και με τις πράξεις μου.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Οικονόμου
Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τελικά, ο Οικονόμου, η Σακοράφα και ο Παπαχρήστος είναι οι μόνοι που διέθεταν αρκετή ευφυία να πηδήξουν με σωσίβιο από τον ΠΑΣΟΚο-Τιτανικό. Όσοι μείνουν εκεί μέσα μέχρι το τέλος θα έχουν υπογράψει την καταδίκη τους σε βέβαιο πολιτικό πνιγμό.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]