Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να τους μηνύσουμε όλοι...


Αν και η είδηση ελέγχεται και θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα αργότερα, η αρχή έγινε από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και την σκυτάλη πρέπει να την πάρουμε όλοι εμείς.
Είναι μοναδική ευκαιρία να καταθέσουμε την λαϊκή εντολή που πήρε ο Παπανδρέου και την ξέχασε στο συρτάρι κάποιου ξενοδοχείου, σε ένα από τα ταξίδια - συναντήσεις που είχε με τον κύριο Σόρος...
Πρέπει από αύριο, όλοι μας, να καταθέσουμε μηνύσεις κατά του κυρίου Παπανδρέου, για παραπλάνηση πολιτών και για παραγκωνισμό της γνώμης των πολιτών σε κατ΄εξοχήν κυρίαρχα εθνικά ζητήματα.
Δεν έχει σημασία πως με βάση το νόμο δεν μπορεί να δικασθεί ο πρωθυπουργός. Σημασία θα έχει ο αριθμός των μηνύσεων των πολιτών που θα συγκεντρωθεί απέναντι στην μαριονέτα της παγκοσμιοποίησης και των αμερικανικών επενδυτικών εταιρειών.
Είναι σίγουρο πως μπορούμε να το κάνουμε. Και να μάθει ολόκληρος ο πλανήτης την άποψη των Ελλήνων πολιτών και όχι του αμερικανοτραφή νεο-πατριώτη Γιώργου Παπανδρέου.
Θα είναι ένα είδος διαμαρτυρίας απέναντι σε αυτούς που όχι μόνο μας έκλεψαν, όχι μόνο μας χλεύασαν, όχι μόνο συνεχίζουν να παραμένουν ατιμώρητοι, αλλά σήμερα βιάζουν και την λογική μας υποδυόμενοι τον ρόλο των εθνικών σωτήρων, ενώ την ίδια στιγμή παραχωρούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα οπουδήποτε τους ζητηθεί και πορεύονται πολιτικά με γνώμονα το όφελος των "αγορών" και όχι το όφελος των πολιτών της χώρας, που κατήντησε χώρος...
Τι λέτε να τους "σκεπάσουμε" με μερικά εκατομμύρια μηνύσεις και να τους ξεμπροστιάσουμε στα μάτια των λαών ολόκληρου του πλανήτη;

Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να κάνετε μήνυση εδώ κι εδώ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μπορουμε να καταθεσουμε κι εμεις μηνυτηρια αναφορα ενισχυοντας τον Αντωνίου
    http://www.gopetition.com/petition/35993.html
    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/07/172.html
    Διαδωσε αν μπορεις συνδεσμους, πως πρεπει να κινηθουμε!!!!
    Ηρθε η ωρα τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξ οσων γνωριζω τα δυο μεγαλα κομματα χρωστουν στο δημοσιο πολλα λεφτα.Μυνηση για να επιστραφουν.Επισης πως ειναι δυνατον οταν χρωστας μεγαλα ποσα να διαχειριζεσαι χρηματα.Εκτος απο ανηθικο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ διοτι σε καμμια επιχειρηση δεν θα το επετρεπαν αυτο βασει του νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι μόνο τον πρωθυπουργο.

    Και τους 172 όπως ο Αντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]