Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: Ο Παπανδρέου είναι ψεύτης, φαύλος και διεφθαρμένος


Με σκληρές δηλώσεις, κατά του βραβευμένου σκεπτόμενου, διδάσκοντα στο Χάρβαρντ και πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή ο κ. Καρατζαφέρης, με αφορμή την διάψευση περί απόπειρας πραξικοπήματος, από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ψεύτης, φαύλος και διεφθαρμένος. Σήμερα ο Παπανδρέου διαψεύδει τις αηδίες περί πραξικοπήματος αντιλαμβανόμενος την λαϊκή κατακραυγή. Γιατί τότε δεν έβγαλε άχνα μπροστά στις επίσημες δηλώσεις του συνεταίρου του στο μνημόνιο; Γιατί απλούστατα τον βόλευε ώστε να περάσει το πραγματικό πραξικόπημα που ήταν η έλευση του Παπαδήμου! 

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (27/05/2011) στο Προεδρικό υπό τον Κάρολο Παπούλια, λέει επί λέξει:

«Παγώσαμε στο συμβούλιο οι πολιτικοί αρχηγοί. Είπε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχει έκθεση της CIA, ότι υπάρχουν ενδεχόμενα για το 2011 (σ.σ. πραξικοπήματος) και διαπιστώνεται ότι σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»! 
Όμως, σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, τίθεται μείζον θέμα για την ειλικρινή λειτουργία του Γιώργου Παπανδρέου στη θέση του πρωθυπουργού. Κι αυτό, επειδή -όπως δηλώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, το συμβούλιο αρχηγών βρέθηκε μπροστά στην έκπληξη μίας έκθεσης της CIA, η οποία υποστήριζε πως υπάρχουν "σταγονίδια" και πιθανότητα πραξικοπήματος".

Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουνε δει το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια έκθεση της CIA, αλλά ούτε η ΕΥΠ γνώριζε οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά "ξεφυτρώνουν" μαρτυρίες οι οποίες κατατείνουν στην σκόπιμη δημιουργία -εκ μέρους του Γιώργου Παπανδρέου και των συν αυτώ- εντυπώσεων περί "πραξικοπήματος", προκειμένου να υπάρξει προσωπικό "άλλοθι" του Γιώργου Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα προς την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί.


Σύμφωνα με επώνυμη μαρτυρία, η οποία δημοσιεύθηκε, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να συνεργάστηκε με τον τότε υπουργό Άμυνας κ. Μπεγλίτη, προκειμένου να εξασφαλισθεί το πρωθυπουργό άλλοθι, καρατομώντας και προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη αξιότατων στελεχών του Ελληνικού στρατεύματος.


Η μαρτυρία σοκ, που πρέπει να λειτουργήσει  ως "οδηγός" για την άμεση παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου σε Ειδικό Δικαστήριο:



Ο τότε επικεφαλής της διεύθυνσης διεθνών σχέσεων του υπουργείου πρέσβης Δ. Χρονόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών της ΓΔΑΕΕ Δ.Γεωργιόπουλος και ένας δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στο στρατιωτικο ρεπορτάζ συζητούν.
Η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά και περιστρέφεται γύρω από το πραξικόπημα των Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη που αποκεφάλισε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων μία εβδομάδα πριν.  
"Καλά, τι συνέβη; Πως έφτασε σε αυτή την απόφαση ο Μπεγλίτης;" ερωτά ο δημοσιογράφος σε κάποια στιγμή.
Και ο Δ.Χρονόπουλος απρόσμενα απαντά, ενώπιον και του Δ.Γεωργιόπουλου: "Είναι απίστευτο, αλλά έγινε ακριβώς έτσι: Κτύπησε το πορτοκαλί τηλέφωνο, ήταν ο Γ.Παπανδρέου. Απαίτησε από την Π.Μπεγλίτη να αποκεφαλίσει όλη την ηγεσία των Ε.Δ. γιατί την επόμενη ημέρα έφευγε για τις Κάννες και έπρεπε να είχε ένα "χαρτί" στα χέρια του για να αποφύγει την οργή των Ευρωπαίων από την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Τον ρώτησα τι θα κάνει και ο Μπεγλίτης μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Του είπα ότι είναι μεγάλο λάθος και μάρτυς μου ο Θεός προσπάθησα να τον αποτρέψω."
Δ.Γεωργιόπουλος: "Τι λες βρε; Έτσι έγινε;".
Δ.Χρονόπουλος: "Ακριβώς έτσι. Του είπα ότι θα κάνει ζημιά και στον ίδιο πολιτικά μια τέτοια κίνηση, αλλά δεν με άκουσε. Σε λίγα λεπτά, κάλεσε τους τέσσερις Αρχηγούς και τους είπε ότι σε μισή ώρα ήθελε τις παραιτήσεις τους. Μετά από λίγο άρχιζαν να διαρρέουν στα ΜΜΕ του εξωτερικού ότι "αποσόβησαν πραξικόπημα στην Ελλάδα" Αυτή είναι όλη η αλήθεια". 


Είναι λοιπόν προφανές, πως τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όσο και ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης (ο οποίος πρόσφατα αιτήθηκε την επαναφορά του στο διπλωματικό σώμα), θα πρέπει να απολογηθούν σε ειδικό δικαστήριο για την συγκεκριμένη τους ενέργεια, η οποία ενέχει στοιχεία δημιουργίας και σύστασης συμμορίας, η οποία έδρασε κατά των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, μείωσε το κύρος του Ελληνικού Στρατεύματος και λειτούργησε καταλυτικά για την απώλεια σημαντικού χρονικού διαστήματος στην προσπάθεια ανάταξης της χώρας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, υπήρξε επιπλέον ψευδής ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, αλλά και ψευδής δήλωση για ύπαρξη έκθεσης της CIA, η οποία εκ των όσων ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης καταμαρτυρά, φαίνεται πως υπήρξε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου.


Γιατί, όμως, ξαφνικά επανέρχεται ένα ανύπαρκτο θέμα στην επικαιρότητα; Είναι προφανές πως η λέξη "πραξικόπημα" λειτουργεί -οριζοντίως και καθέτως- ιδιαίτερα έντονα στον νεο-έλληνα και είναι ικανή να τον αποπροσανατολίσει από άλλα, μείζονος ενδιαφέροντος, ζητήματα. Ταυτόχρονα, όμως, η λέξη "πραξικόπημα" φαίνεται πως επανέρχεται προκειμένου να σταλεί μήνυμα από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά προς την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού, αφού έχει καταγραφεί πως ήδη ένα σημαντικότατο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού επιθυμεί στρατιωτική παρέμβαση και παύση των πολιτικών δραστηριοτήτων και αποφάσεων που σήμερα υπάρχουν.

Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, έχει διατηρήσει στο απυρόβλητο τον Γιώργο Παπανδρέου και άλλους που συνέδραμαν τα μέγιστα στην δημιουργία μίας αρνητικότατης εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και που λειτούργησαν ως "δούρειοι ίπποι" προς την κατεύθυνση δημιουργίας ισχυρών ρηγμάτων στο εσωτερικό της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και στον άκρως ευαίσθητο τομέα της Άμυνας, της Ασφάλειας και των Πληροφοριών. Η λαϊκή επιταγή όχι μόνο δεν βρίσκει ευήκοα ώτα στην μνημονιακή κυβέρνηση, αλλά χρησιμοποιείται ώστε να αποπροσανατολιστεί (κατ' επανάληψη) ο Ελληνικός λαός, από εκείνους που με αργό αλλά σταθερό ρυθμό κατατάσσουν τους εαυτούς τους στο πλευρό του ατιμώρητου Παπανδρέου και της παρεούλας του που κατέστρεψαν μέσα σε μία διετία ολόκληρη την χώρα. Τα όσα κατήγγειλε ο κ. Καρατζαφέρης αποτελούν πραγματικό κόλαφο, τόσο για την σημερινή πολιτική ζωή της χώρας όσο και για την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία εξακολουθεί να ασχολείται με την μείωση του εισοδήματος των Δικαστών και όχι με θέματα ουσίας, όπως αυτό της... εθνικής προδοσίας!



Διαβάστε επίσης το αποκαλυπτικό: Φλυαρίες περί πραξικοπήματος - Οι γνωστοί άγνωστοι ήρωες μίας εθνικής απάτης



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Σωστές οι κατηγορίες. Τις έχουν απευθύνει πολλοί, και μάλιστα μεγαλύτερης ηθικής και πολιτικής ακεραιότητας από τον εν λόγω ανισόρροπο καιροσκόπο. Θα έλεγα να μας πει πρώτα αυτός γιατί συνεργάστηκε μαζί με αυτό το διεφθαρμένο σχήμα και το στήριξε τόσους μήνες. Ας μας πει και γιατί ψήφισε και τα 2 μνημόνια που εισηγήθηκε το ίδιο διεφθαρμένο και εθνοκτόνο συνάφι και μετά τα λέμε. Δεν αξίζει ούτε ένα άρθρο το είδος αυτό του "πολιτικού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί είπε η Προεδράρα με τις σταθερές απόψεις ;
    "... για να περάσει το αληθινό παραξικόπημα που ήταν η έλευση του Παπαδήμου..."; Τελικά "ου μόνον το γήρας" και στην περίπτωση Καρατζαφέρη έχει φέρει μαζί μαλάκυνση , άνοια και άλλα πολλά. Είπαμε κολοτούμπας αλλά όχι και έτσι. Ξέχασε ποιός φώναζε έξω απο το Μαξίμου "μα έχουμε τον καλύτερο και είναι ο Παπαδήμος και ψάχνουμε άλλα ονόματα;" Αρα και πραξικοπηματίας ο ένας απο τους πέντε ισχυρότερους Έλληνες (κατά δήλωσή του). Εχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά ακόμη μέχρι της εκλογές όπου θα οριστικοποιηθεί το ποσοστό του Αρχηγού περί το 0%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, μπορούμε να σταθούμε σε αυτό που λέει το άρθρο, ότι δηλαδή το ΓΑΠ έστησε ένα πραξικόπημα για να έχει δικαιολογία στις Βρυξέλλες; Θέλετε να συμφωνήσουμε πως ο Καρατζαφέρης έκανε τραγικά λάθη; Να συμφωνήσουμε. Εξάλλου, γι αυτά του τα λάθη έχει τιμωρηθεί πολιτικά και ηθικά από τον Ελληνικό λαό. Μπορούμε να πάμε σε εκείνους που δεν έχουν τιμωρηθεί; Μπορούμε να προχωρήσουμε αντί να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια; Αν όχι, τότε ποτέ δεν θα δούμε όχι μόνο το τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά ούτε και τον τρόπο με τον οποίο θα ξεφύγουμε από την μέγγενη που μας τοποθέτησαν οι πολιτικοί. Το ζητούμενό μας είναι ο Παπανδρέου. Και αν θέλουμε να το επιτύχουμε, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον κύκλο των προθύμων που δημιούργησε γύρω του. Όταν θα αρχίσουν να μιλάνε, ένας - ένας, τότε θα αρχίσει να σχηματίζεται το παζλ, όχι μόνο για τον Παπανδρέου, αλλά και για όλους εκείνους που τον διαδέχθηκαν στην θέση του πρωθυπουργού. Κατηγορώντας τον Καρατζαφέρη δεν πετυχαίνουμε τίποτε. Μένουμε στα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, το ζητουμενο ειναι οι πατριδοκαπηλοι, οπως ο Καρατζαφερης και αλλοι, ο Παπανδρεου ηταν γνωστος πρακτορας, οι ΠΑΣΟΚοι δεν ασχολουνται με τετοια πραγματα, εχουν συνηθισει να ψηφιζουν και να στηριζουν πρακτορακια, το κακο ομως που εκανε ο Καρατζαφερης στην πατριωτικη παραταξη ειναι πολυ σημαντικο.

      Διαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Η CIA ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΑΠ´ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΠ; ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟ ΔΕΣΜΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" Ή ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ CIA; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά είναι ο σύνδεσμος, ακόμα να το εννοήσετε;;;;;

      Διαγραφή
    2. Δικαιοσύνη...???? Α! "Της δικαιοσύνης ήλιε νοοοητέ....!" αυτό εννοείτε αγαπητέ?
      Με τις υγείες μας

      Διαγραφή
  5. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ






    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λιγο αργα δεν το καταλαβες? γιατι οταν τρωγαμε τα χημικα κ τα δακρυγονα ο σκοπος σου δεν ηταν η πατριδα αλλα η συγκυβερνηση πατριδοκαπηλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως όλα είναι σωστά, γνωστά και αποκαλύπτονται σιγά-σιγά στο ευρύτερο κοινό.
    Αλλά ο βρωμοΓΑΠ και σια ακόμη στο απυρόβλητο....
    Βέβαια ο Καρατζαφέρης τα λέει τώρα, όπως τον συμφέρει, πάντα στήριζε το βρωμερό σύστημα μέχρι που πήρε και 4 υπουργεία.
    Και το μηνμόνιο ψήφισε και τον Παπαδήμο φανατικά στήριζε, θεωρώντας τον ...μοναδικό.
    Μόλις αντελήφθει την γενική κατακραυγή και κυρίως την άνοδο της Χ.Α, άλαξε βιολί και τον έπιασε ......ο πατριωτισμός.
    Αντί να βγεί να παραδεχθεί τα λάθη του και να ζητήσει συγνώμη από τον Λαό, αρχισε και συνεχίζει τα μπουρδοεφυολογήματα, που ορισμένα όντως είναι σωστά και σοβαρά.
    Με αυτά και αυτά και με το βλακώδες "οτι τον έριξαν οι Αμερικάνοι" συνεχίζει να προκαλεί θυμηδία....
    Αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στην πολιτική, να βγεί και να απολογηθεί για τα λάθη του και κυρίως να μιλήσει ειλικρινά στον Λαό.
    Μόνο έτσι ίσως έχει ελπίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαστε οικογενειαρχες με υποχρεωσεις, αλλιως ο ΓΑΠ και κατι σαν αυτον δεν θα ζουσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν του κατεβαίνει το ζάχαρο εχει τετοιες αναλαμπές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]