Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη βοήθεια φέρεται να δήλωσε ο Weber

  • Η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη βοήθεια απ’ τα 30 δισ ευρώ που υποσχέθηκε η ΕΕ φέρεται να είπε ο Πρόεδρος της Bundesbank Axel Weber προς τους Γερμανούς βουλευτές, όπως μεταδίδει το Bloomberg
To ειδησεογραφικό δίκτυο, επικαλούμενο δύο ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι ο Weber, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ με τους Έλληνες διαδηλωτές, εξέφρασε την ανησυχία ότι τμήματα του ελληνικού πληθυσμού είτε δεν ενδιαφέρονται είτε δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Η ιδιωτική παρουσίαση έγινε σε βουλευτές του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, εταίρου της Καγκελαρίου Angela Merkel στον κυβερνητικό συνασπισμό και υπογραμμίζει την ανησυχία για την πιθανότητα να αυξηθεί το κόστος διάσωσης για τα μέλη της Ευρωζώνης.
«Θέλουμε να υπάρξουν όρια στο θέμα» της βοήθειας προς την Ελλάδα «γιατί αυτές οι αποφάσεις εξαρτώνται απ’ τους Έλληνες και αυτοί είναι που πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη», δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του FDP Birgit Homburger μετά τη συνάντηση. «ι δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης πρέπει να τηρηθούν», συμπλήρωσε.
Αν και το υπ. Οικονομικών της Γερμανίας έχει πει ότι πιθανόν να θέσει σε ψηφοφορία στο κοινοβούλιο το θέμα της βοήθειας που έχει αιτηθεί η ελληνική κυβέρνηση, το FDP δεν έχει λάβει προσχέδιο της προτεινόμενης νομοθεσίας, δήλωσε η Homburger.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]