Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση έχει συμβούλους της υπαλλήλους της Goldman Sachs;

  • Μπορεί η κυβέρνηση Παπανδρέου να έχει για συμβούλους υπαλλήλους μίας εταιρείας που την "ψάχνουν" για απάτες και μάλιστα εις βάρος της Ελλάδας;
Είναι δυνατόν ο πρώην υπάλληλος της goldman Sachs να είναι ο διαχειριστής του δημόσιου χρέους της Ελλάδας; Της εταιρείας δηλαδή που πόνταρε στην πτώχευση της Ελλάδας και όλως τυχαίως φαίνεται ότι δικαιώνεται;
Καλά ρε μας κάνετε πλάκα; Βάλατε διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους τον Πέτρο Χριστοδούλου;
Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που δούλευε επί χρόνια για την goldman sachs που κάνει κερδοσκοπικά παιχνίδια να είναι αυτός που θα μας ενημερώνει για δημόσιο χρέος και θα το βάλει σε μια τάξη;
Δηλαδή ένας άνθρωπος από τα …σπλάχνα της κερδοσκοπικής εταιρείας που παίζει παιχνίδια εναντίον χωρών ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Και τα srpeds κάνουν βόλτες δίπλα στο απίστευτο 500!!!
Μα εσείς δε λέγατε ότι το ΔΝΤ δεν θα έχει ΚΑΜΜΙΑ συμμετοχή στις πολιτικές αποφάσεις;
Η ταφόπλακα της Ελληνικής δημοσιογραφίας έμελλε να έρθει μαζί με το οριστικό ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας. Όλοι οι βαρώνοι μέχρι πριν λίγες ημέρες έγραφαν μανιωδώς ότι το ΔΝΤ δεν θα είχε καμμία συμμετοχή στην χάραξη πολιτικής, αφού αυτόν τον ρόλο τον έπαιζε η ΕΕ μέσω του προγράμματος σταθερότητας.
Τώρα άρχισαν να μιλούν για “τρομερές αλλαγές” και ανακατατάξεις που φέρνει το ΔΝΤ. Κρίμα και ντροπή για όλους τους άξιους λειτουργούς που πέρασαν από τους μεγάλους τίτλους αφήνοντας μία παρακαταθήκη που ξεπούλησαν οι νεόπλουτοι βαρώνοι και οι ακόμα πιο επικίνδυνοι “πεινασμένοι” του Λαλιώτη. Αχόρταγοι, ανήθικοι, άσχετοι που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα ήταν ανύπαρκτοι, εδώ έχουν φτάσει να θεωρούνται “σοβαροί” και έγκυροι. Θαυμάστε λοιπόν την εγκυρότητα τους.
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]