Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα το υποδεχτούμε το ΔΝΤ;

  • Εμείς ψηφίσαμε Ελληνική Κυβέρνηση να μας κυβερνά κι αυτοί φέρνουν τους ξένους πάλι μέσα στην χώρα μας για να μας κυβερνήσουν εκείνοι για πολλά έτη
  • Θα βρεθούμε υπό κατοχή! Οι ξένοι ως αφεντικά πλέον και «κατακτητές», θα αναλάβουν την διοίκηση της χώρας μας, όπως έγινε και στην Γερμανική κατοχή!
Του Γέροντα Νεκτάριου Μουλατσιώτη
Από καιρό μας προετοιμάζουν μέσα από τους δημοσιογράφους, ότι τελικά θα φτάσει στην Ελλάδα το Δ.Ν.Τ., το οποίο θα επιβάλλει δυναμικά όσες συμφωνίες έχουμε υπογράψει και όσες Κοινοτικές εντολές έχουν αποσταλεί από την Ε.Ε. και δεν εφαρμόστηκαν τόσο καιρό. Τώρα μας λέγουν ότι: ή κάνετε ότι έχετε συμφωνήσει ως Ελληνικές Κυβερνήσεις ή δεν έχει άλλα δάνεια… οπότε χωρίς χρήμα τελειώσατε.. ως κράτος.
Η Κυβέρνηση δεν τολμά, όπως κανείς δεν τόλμησε έως σήμερα να εφαρμόσει, όσα έχουν εν αγνοία του Ελληνικού Λαού, συμφωνήσει και υπογράψει οι πολιτικοί. Έτσι φέρνουν με αίτησή τους στην Πατρίδα μας το Δ.Ν.Τ., το οποίο θα επιβάλλει το ίδιο όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα!!!
Οι πολιτικοί πούλησαν και πρόδωσαν την Ελλάδα μας, στους ξένους.
Εμείς ψηφίσαμε Ελληνική Κυβέρνηση να μας κυβερνά κι αυτοί φέρνουν τους ξένους πάλι μέσα στην χώρα μας για να μας κυβερνήσουν εκείνοι για πολλά έτη.
Θα βρεθούμε υπό κατοχή! Οι ξένοι ως αφεντικά πλέον και «κατακτητές», θα αναλάβουν την διοίκηση της χώρας μας, όπως έγινε και στην Γερμανική κατοχή!
Σήμερα οι πόλεμοι δεν γίνονται μόνο με τα όπλα. Έχουν βρει νέους τρόπους να κατακτούν τους λαούς.
Οι πολιτικοί μας ίσως πάνε να υποδεχτούν τους «κατακτητές» της χώρας μας, στο αεροδρόμιο.
Μήπως ο λαός πρέπει να αρνηθεί την είσοδο των «κατακτητών»; Οι Έλληνες ποτέ δεν υποδέχτηκαν κατακτητές, αμύνθηκαν και έπεσαν μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Θα τους υποδεχτούμε λοιπόν ή θα φωνάξουμε έξω οι νέοι «κατακτητές»; Εσύ τι θα κάνεις;
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]