Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνική αυτοχειρία


Η πόλις εάλω, ο Ελληνισμός υπό διωγμόν και η Ορθοδοξία εις το στόχαστρο υπό ακατάληπτες εν τη πατρίδι μας δυνάμεις, οι οποίες δρομολογούν επιμελώς την εγκαθίδρυση της εθνοκτόνας παγκοσμιοποιήσεως και της επελαυνούσης Νέας Τάξης Πραγμάτων, αντικειμενικές συνθήκες οι οποίες, ευλόγως, εν προκειμένω, εγείρουν το βασανιστικό ερώτημα ποιος εν τέλει κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Ασφαλώς, διά του αφηγήματος της αντιεπιστημονικά επιβεβλημένης πανδημίας και της συνακόλουθης νομιμοποιήσεως της υγειονομικής αστυνόμευσης του ιδιωτικού μας βίου, κατά παράβαση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών, βιώνουμε ήδη σχεδόν δύο έτη το θρυλούμενο, βίαιο ενδιαφέρον της περιλάλητης κυβερνήσεως περί της περίπυστης δήθεν δημόσιας υγείας.

Η κίβδηλη αυτή επωδός (περί της υγείας) έχει καταβαραθρωθεί εκ των ενόντων, διά τον λόγο ότι οι αναρίθμητοι αλλοδαποί οι οποίοι κατά παράβαση της υφιστάμενης πολυσχιδούς νομοθεσίας έχουν αυθαίρετα από την ενδημούσα και κυρίαρχη, κράτος εν κράτει, βιομηχανία αλληλέγγυων, με ορισμένους υπερεθνικούς χρηματοδότες, χαρακτηριστεί ακράτως, αδιακρίτως και συλλήβδην πρόσφυγες, καθότι οι τελευταίοι, μολονότι απολαμβάνουν δαψιλώς πλείστα όσα προνόμια προς την ισότιμη ένταξη εις την ελλαδική κοινωνία, την απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση εις τα δημόσια θεραπευτήρια, τη μετακίνηση διαμέσου των μέσων μαζικής μεταφοράς, παρά ταύτα, εκφεύγουν όλως περιέργως και αδιαφανώς του πολύφερνου και αυταρχικώς εξαναγκαστικού εμβολιασμού.

Εκ παραλλήλου, ενώ ο Ελληνισμός διώκεται (ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, η ζώσα παράδοση καταφρονείται εις την εκπαίδευση), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ευθαρσώς και ανεπαίσχυντα ότι το Δημογραφικό εις την Ελλάδα θα επιλυθεί με τους μετανάστες.

Η διακριτική ρατσιστική μεταχείριση ομοιάζει με μία μορφή πολέμου εντός των πυλών, με ειρηνικά μέσα, διότι η εθνική κυριαρχία καταλύεται διά του εποικισμού, όπου ανέλεγκτοι και αναρίθμητοι επήλυδες, διά της συνέργειας και πρωτοβουλίας των ελλαδικών κρατικών ανθελληνικών μηχανισμών, εγκαθίστανται προνομιακά, ενώ οι Ελληνες διώκονται βαθμηδόν εκ της πατρίδας τους, παντελώς ανήμποροι και πελιδνοί.

Πέραν λοιπόν του σοβούντος αφελληνισμού, των στανικών εμβολίων μόνο για Ελληνες, της πανθομολογούμενης επένδυσης εις τους μετανάστες εις βάρος των Ελλήνων και δη προς αντικατάστασή τους, τρανή απόδειξη εις επίρρωσιν των ως άνω είναι ότι το εύηθες κράτος, δήθεν δίκην της «πανάκειας» του ιού ως δικαιολογία, απαγόρευσε ανενδοίαστα τη λιτανεία της εικόνος της Παναγίας, διαρκούντος του Μικρού Πάσχα, επέτρεψε αισχρά την περιφορά μίας αλλότριας διά την εθνική μας παράδοση και το Γένος «κούκλας», ως σύμβολο της μαζικής μετακίνησης των μεταναστών και την αξίωση οικογενειακής επανένωσης των μουσουλμάνων ανά την Ευρώπη επ’ ονόματι «Αμάλ», τουτέστιν «ελπίδα», η οποία αναπαριστούσε εσχάτως μία νεαρά πρόσφυγα εκ της Συρίας. Εκεί άραγε δεν υπάρχει συνωστισμός ή ιός, οι συμμετέχοντες άραγε ήσαν εμβολιασμένοι, εν κατακλείδι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πού ήτο;

Το κράτος διοικείται από μία εκλεκτική κάστα, εντολοδόχοι της υπερεθνικής ελίτ του επικείμενου νεοπαγούς ολοκληρωτισμού, το γε νυν έχον Ελλήνων ανάνηψις και διαχωρισμός του ιερού έθνους από το δοτό, έξωθεν κηδεμονευόμενο ανθελληνικό κράτος, οι πρεσβείες της Θεοτόκου ας μας σκέπουν φωτίζοντας παν θεσμικό διάβημα προς την απελευθέρωση του Γένους μας.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συμφωνούμε μαζί σας πολλοί σκεπτόμενοι και ψυχικά πληγωμένοι Έλληνες από τον όλεθρο που βιώνει η Πατρίδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι πλέον καιρός για την εκ νέου Απελευθέρωση και Ανάσταση του Γένους, όπως έγινε και αποτινάχθηκε ο τουρκικός ζυγός. Τώρα όμως πρέπει ΑΜΕΣΑ να πολεμήσουμε ψυχή και σώμα τα τέρατα της ΝΤΠ και τους εγχώριους ΕΦΙΑΛΤΕΣ και δοσίλογους, γόνους ελληνόφωνων ανθελλήνων εθνοπροδοτών διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεοέλληνες, σηκωθείτε από τον καναπέ και πολεμήστε ως ΕΛΛΗΝΕΣ όπως το '21, δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Η σιωπή, η αδιαφορία. η ηττοπάθεια, το βόλεμα, είναι συνενοχή στα εγκλήματα που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Εθνους. 200 χρόνια μετά η επανάσταση συνεχίζεται και η μάχη πρέπει να είναι σκληρή εναντίον των τεράτων που καπηλεύονται όλα τα Ελληνικά ιδεώδη και τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]