Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία κυκλώνει την Ελλάδα και μέσω Σκοπίων


Στρατιωτική συμφωνία υπέγραψαν τα Σκόπια και η Άγκυρα. Ο Ερντογάν αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό και την εκπαίδευση του σκοπιανού στρατού. Αρχίζουν τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας, με την παρασκηνιακή στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπό την αιγίδα και την εποπτεία του Βερολίνου.

Ο Ερντογάν κυκλώνει όλο τον ελληνικό χώρο, από την Κύπρο μέχρι τον Έβρο και από τον Έβρο μέχρι την άκρη της Αλβανίας απέναντι από την Κέρκυρα, όπου ήδη έχει ναυτικές βάσεις.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, επισκέφθηκε την Τουρκία όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό της Χουλουσί Ακάρ, υπογράφοντας πενταετή συμφωνία για στρατιωτική-οικονομική συνεργασία.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας των Σκοπίων, προβλέπει ετήσια κατανομή κεφαλαίων από την Τουρκία στα Σκόπια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων, την προμήθεια εξοπλισμού πυροβολικού και τον εκσυγχρονισμό του στρατού της.

Αναφέρεται ότι η Σεκερίνσκα παρακολούθησε επίσης τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικής Βιομηχανίας IDEF 21, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]