Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περήφανος για Τουρκία και Ερντογάν ο ψευτομουφτής Ξάνθης


"Είμαστε υπερήφανοι πού έχουμε μία μητέρα πατρίδα σαν την Τουρκία και έναν ΠτΔ μας που μας στηρίζει"

“Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε έκανε δήλωση σχετικά με τη στρατιωτική άσκηση που έγινε στο χωριό Γλαύκη. Ο Μέτε μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων DHA, δήλωσε πως “Οι άνθρωποι όταν είδαν τους στρατιώτες να γυρνάνε οπλισμένοι φοβήθηκαν. Ο σκοπός της άσκησης ήταν να τρομάξουν τη μειονότητα”.

Ο Μέτε εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη στήριξη που παρείχε προς τους Τούρκους που ζουν στην Ελλάδα.

“Ο Μέτε ανέφερε πως η συγκεκριμένη άσκηση έγινε για να τρομάξει η τουρκική μειονότητα και δήλωσε πως “Οι άνθρωποι όταν είδαν τους στρατιώτες να γυρνάνε οπλισμένοι, ανησύχησαν και φοβήθηκαν. Αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει. Είδαμε ότι επρόκειτο για άσκηση. Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν κάποιοι αξιωματούχοι επρόκειτο για μία “αθώα” άσκηση. Αλλά κάθε άνθρωπος που είδε τις φωτογραφίες όπως και αυτοί που ζούνε εκεί, αντιλήφθηκαν πως ότι συνέβη, ήταν για να τρομάξουν τα μέλη της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Φυσικά και εμείς ενοχληθήκαμε από αυτό το περιστατικό. Στεναχωρηθήκαμε. Καταγγέλλουμε την ενόχληση των ανθρώπων μας με αυτό τον τρόπο”.


“Ο μουφτής Μέτε ευχαρίστησε για τη στήριξή τους τον ΠτΔ Ερντογάν και τους άλλους αξιωματούχους λέγοντας πως “Ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, οι αξιωματούχοι και ο τύπος μας στήριξε. Ο Αλλάχ ας είναι βοηθός τους. Η πατρίδα και η μητέρα πατρίδα πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματά μας. Εμείς είμαστε υπερήφανοι πού έχουμε μία μητέρα πατρίδα σαν την Τουρκία. Έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δηλώνει πώς μας στηρίζει σε κάθε τι που μας συμβαίνει όπως και οι υπουργοί που εργάζονται κάτω από αυτόν. Τους ευχαριστούμε, ο Αλλάχ να τους βοηθάει. Σε αυτό το σημείο ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας, τους κρατικούς αξιωματούχους τα κανάλια και τα πρακτορεία που μας στήριξαν”.

Αυτά τα άκρως ενδιαφέροντα, για να κατανοήσουμε καλύτερα τι γίνεται στην Θράκη, ανέφερε ο ψευτομουφτής σε τουρκικό μέσο.

Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]