Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακάρ: Δεν έχει καμία ισχύ η συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου


«Είμαστε εξαιρετικά σαφείς και διαφανείς» είπε ο Χουλουσί Ακάρ

«Δεν έχει καμία ισχύ η συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στο κρατικό κανάλι TRT, ο οποίος επισκέφτηκε αιφνιδίως τη Λιβύη.

«Αυτή η συμφωνία είναι εναντίον του λαού της Αιγύπτου και όπως έχουν αντιληφθεί κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι εναντίον του ελληνικού λαού. Εμείς καλούμε όλους τους πολίτες σε μία λογική συμπεριφορά. Κι όλοι πρέπει να ξέρουν πως δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα. Πρέπει να ξέρουν όλοι πως δεν θα φτάσουν πουθενά με την διαστρέβλωση των γεγονότων. Oι δραστηριότητές μας εκεί συνεχίζονται κανονικά», ανέφερε ο Χουλουσί Ακάρ, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να προασπίζεται τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά της και των Τ/Κ στην ανατ. Μεσόγειο.

«Είμαστε εξαιρετικά σαφείς και διαφανείς. Επομένως, σεβόμαστε τα δικαιώματα και το δίκαιο των γειτόνων μας και δηλώνουμε πάντα ότι είμαστε υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας το επόμενο διάστημα», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]