Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χίος: Άλλοι τρεις "ακάλεστοι" θετικοί στον κορωναϊό


Άλλοι τρεις αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωναϊό. Και οι τρεις ανήκουν στο περιβάλλον του 35χρονου από την Υεμένη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στη νόσο και διέμενε στο ΚΥΤ.

Μετά τον εντοπισμό των συγκεκριμένων κρουσμάτων, των πρώτων σε καταυλισμούς στα νησιά και σε εργαζόμενη στη δομή υπάλληλο του EASO, ο καταυλισμός του ΚΥΤ στη Χίο, με ΚΥΑ των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τέθηκε σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό.

Σημειώνεται, ότι μόνο ο άνδρας από τη Υεμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χίου. Οι άλλοι τρεις τέθηκαν σε απομόνωση σε δομή καραντίνας που έχει δημιουργηθεί στο νησί.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]