Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: «Φέρε τα πλούτη σου από το εξωτερικό»


Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος σε συνέντευξη που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» τη Δευτέρα δήλωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος και τα μέλη της οικογένειάς του πρέπει να φέρουν τα χρήματά τους πίσω στην Τουρκία

Αγωγή κατά του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ετοιμάζεται να καταθέσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαιτώντας αποζημίωση μετά τις υπόνοιες που άφησε για τον Ερντογάν και τον πλούτο της οικογένειάς του στο εξωτερικό.

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος σε συνέντευξη που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» τη Δευτέρα δήλωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος και τα μέλη της οικογένειάς του πρέπει να φέρουν τα χρήματά τους πίσω στην Τουρκία. «Εάν ο Ερντογάν και η οικογένειά του αγαπούν το έθνος, θα πρέπει να φέρουν τα πλούτη τους που βρίσκεται στο εξωτερικό στην Τουρκία. Έχουν δισεκατομμύρια», δήλωσε ο ηγέτης του CHP στην «Τζουμχουριέτ». Ο Ερντογάν πρόκειται να απαιτήσει αποζημίωση 2 εκατ. λιρών (περίπου 230.000 ευρώ).


«Παρά τις αποζημιώσεις που έχει πληρώσει στο παρελθόν για παρόμοιες αβάσιμες δηλώσεις, ο Κεμάλ Κιλιτντάρογλου συνεχίζει τη συνήθη πολιτική των ψεμάτων και των συκοφαντιών», δήλωσε ο δικηγόρος του Ερντογάν, Αχμέτ Οζέλ.

CHP προς Ερντογάν: Δεν έφαγες ποτέ ξύλο στη ζωή σου

Άμεση και… σκωπτική η απάντηση του εκπροσώπου του CHP στην πρόθεση κατάθεσης αγωγής κατά του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της απαίτησης 2 εκατ. λιρών ως αποζημίωση, ποσό υπερβολικό για ηθική βλάβη, σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο κόμμα. Ο Φαίκ Οζτράκ χρησιμοποιώντας μία λαϊκή ρήση της Ανατολίας είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «εσύ ή δεν ξέρεις να μετράς λεφτά ή δεν έφαγες ποτέ ξύλο στη ζωή σου».

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]