Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρητικοί έκαναν ντελίβερι σουβλάκια στη φρεγάτα «Σπέτσαι»


Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης της Ιεράπετρας, μάζεψαν φαγητά και τα προσέφεραν στο πλήρωμα της φρεγάτας «Σπέτσαι», ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η φρεγάτα «Σπέτσαι» λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο. Το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου αναζήτησε καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης της Ιεράπετρας, δένοντας ένα μίλι μακριά από την πόλη του Λασιθίου.

Στη… μέση του πελάγους, οι αξιωματικοί και υπαξιωματικού της φρεγάτας έλαβαν 80 σουβλάκια, πίτσες και χυμούς από κατάστημα της Ιεράπετρας της Κρήτη.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Μανώλης Μιχελαράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Καφέ – Εστίασης στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον οποίο υπήρξε μαραθώνιος για να μαζευτούν όσα περισσότερα φαγητά μπορούσαν.

Ο κ. Μιχελαράκης, ανέφερε ότι όλοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά και ήταν μία πολύ συγκινητική πρωτοβουλία. Μαζί τους έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ετοιμάστηκαν ένα σωρό σουβλάκια και πίτσες και έφτασαν με ταχύπλοο στη φρεγάτα, σαν «ντελίβερι»!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]