Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έπεσε νέα γραμμή για το μεταναστευτικό;


Οι ίδιοι που υποσχόταν κλειστά σύνορα, οι ίδιοι που ξεπλύθηκαν από τις αμαρτίες τους στην κολυμβήθρα του Σύριζα, έρχονται 4 1/2 χρόνια μετά να μας πουν το νέο αφήγημα.
Ότι τάχατες το μεταναστευτικό είναι ένα σύνθετο πρόβλημα.

Ναι το λένε οι ίδιοι που αμφιβάλλεις αν ξέρουν πως να δέσουν μόνοι τους τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Οι ίδιοι που ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό πάνω στην απόγνωσή του για μιά ακόμα φορά.

Είναι βέβαια και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, οι δημοσιογράφοι τους που ψελλίζουν “να τους μοιράσουμε σε όλη τη χώρα ομοιόμορφα” για να δεχθούν αμέσως την οργή του κόσμου στα social media γιατί όσο και να τον υποτιμούν ο κόσμος χαζός δεν είναι…

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που αφαιρούν τη λέξη μετανάστης και βάζουν τη λέξη πρόσφυγας με τέτοια αθλιότητα που θα το έκαναν χωρίς ντροπή ακόμα και για πολίτες της Ελβετίας.

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που βάζουν μπροστά φωτογραφίες με γυναικόπαιδα εξαθλιωμένα αν και είναι λιγότερα από το 10% των εισβολέων (ναι εισβολείς είναι, ανάθεμα την πολιτική κορεκτίλα των χορτάτων φιλελέδων και των σιτιζόμενων από την μπίζνα δήθεν αριστερών αλληλέγγυων).


Οι περισσότεροι από αυτούς τους εισβολείς είναι «ανήλικοι» 30χρονοι και βάλε που φυσικά δε θα δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί όπως ήδη δουλεύουν οι εξαθλιωμένοι από τα μνημόνια ιθαγενείς. Χωρίς χαρτιά με διαφορετικές ανά περίπτωση εξακρίβωσης στοιχείων, εθνικότητες και ονοματεπώνυμα αλλά με έξυπνα κινητά.

Ο υπάλληλος που εξακριβώνει τα στοιχεία του κάθε μετανάστη/πρόσφυγα, έχει τόσο ακριβώς χρόνο στη διάθεσή του όταν αυξάνονται οι ροές που έχει 2 επιλογές. Η μία είναι αυτή της αξιοπρέπειας και της παραίτησης, αρνούμενος να συμπράξει σε αυτό το άθλιο θέατρο και η άλλη να απογράφει και να ταυτοποιεί ότι του λένε χωρίς κανέναν άλλο έλεγχο. Αφγανός δηλώνεις, αφγανός είσαι, σύριος δηλώνεις, σύριος είσαι, ραπτομηχανή δηλώνεις, ραπτομηχανή είσαι.

Τόσο όμορφα, τόσο γ@@@ένα ξεφτιλισμένα όμορφα.

Δεν είναι τυχαίο, είναι σχέδιο προαποφασισμένο , που εκτελείται από χρήσιμους ηλίθιους.
Δεν έχουν σημασία οι σπουδές του κάθε χρήσιμου ηλίθιου και οι περγαμηνές του.
Την δουλειά του αρκεί να κάνει, πιστά σε αυτούς που τον στήριξαν για να φτάσει και να υφαρπάξει τις ψήφους του λαού.

Θλιβεροί μνημονιακοί ηγέτες μιάς χρήσεως που τους πετούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες μετά το τέλος της θητείας τους, αυτοί που χαράζουν το ζοφερό μέλλον μας πίσω από τα παρασκήνια.

Λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν.
Δεν είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο που δέχεται εισβολή χιλιάδων μεταναστών.
Όμως το μεταναστευτικό συμφέρει κάποιους.
Είναι μπίζνα εκατομμυρίων ευρώ.
Δεκάδες ΜΚΟ ζουν από αυτό.
Αν σταματούσε θα έπρεπε να διαλυθούν γιατί δε θα ήταν όχι κερδοφόρες που είναι τώρα αλλά μη βιώσιμες καν.

Συμφέρει γιατί χρειάζεται ένας λαός εξαθλιωμένος αλλά και φοβισμένος.

Συμφέρει γιατί κάποιος πρέπει να μένει στα άδεια σπίτια των κατασχέσεων.

Συμφέρει για να κρατούν τις τιμές των ακινήτων και των ενοικίων υψηλές.

Συμφέρει γιατί τα ματωμένα χρήματα από την πορνεία και το οργανωμένο έγκλημα προσμετρώνται πλέον στο ΑΕΠ (από το 2006 παρακαλώ, επερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο της Hélène Goudin )

Συμφέρει γιατί πρέπει να στηθούν ΕΟΖ με μισθούς πείνας.

Μην κοροϊδευόμαστε.
Όσο παίζουμε την κολοκυθιά με το που θα γίνει το επόμενο κολαστήριο...
Όσο ανεχόμαστε να μας φτύνουν στα μούτρα αυτοί που ψηφίσαμε για να λύσουν δήθεν το πρόβλημα...
Όσο διαβάζουμε αντί να μουτζώνουμε αυτούς που γράφουν παπ@@ιές απο το στομάχι τους συντονισμένα για να υποστηρίξουν τον εποικισμό...

Μην περιμένετε καμία λύση.
Μόνο πόνο και αίμα.

Μιχάλης Χαιρετάκης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο κ.Χαιρετάκης μιλάει εντελώς έξω από τα δόντια και μπράβο του! Έτσι όλοι πρέπει να μιλάμε από εδώ και πέρα: έξω από τα δόντια και να τα τρίζουμε κι όλας. Έλληνες είμαστε, ρε! Θα μας κάνουν ζάπι ένα μάτσο ανίκανοι ή προδότες;
    Αν τους τρίξουμε γερά τα δόντια και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουμε αυτό ίσως αποφύγουμε το αίμα. Το δικό μας, το δικό τους και των άλλων. Πάντως την κατάσταση έτσι όπως την έχουν φτιάξει, αποκλείεται να την αφήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Είναι τα ίδια ΜΜΕ που αφαιρούν τη λέξη μετανάστης και βάζουν τη λέξη πρόσφυγας με τέτοια αθλιότητα που θα το έκαναν χωρίς ντροπή ακόμα και για πολίτες της Ελβετίας."


    Δεν προκειται περι μεταναστων αλλα ΛΑΘΡΟμεταναστων.

    Πρεπει επιτελους να προβαλλεται και μεσω της πλουσιας γλωσσας μας η παρανομια,ωστε να

    αντιλαμβανεται και ο τελευταιος αφελης τον διαχρονικο ρολο των πολιτικαντηδων.

    Εκτος απο τους τελευταιους,ευθυνες εχει τοσο η Εκκλησια οσο και η Δικαιοσυνη που αποδεχονται

    την ισονομια στην παρανομια.

    Ευθυνη εχουν επισης και τα Γενικα Επιτελεια που αποδεχονται την ασυμμετρη απειλη και παραβιαση

    των συνορων μας ως δειγμα ανθρωπισμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι τα 'μαθες τα νέα κ. Μητσοτάκη: “ Άνγκελα Μέρκελ: η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε στη Γερμανία”!*

    “Όμφακες οι σταφυλές”... για να περισώσει όπως-όπως την άρχουσα εβραιοσιωνιστική ελίτ της Γερμανίας, η οποία παίρνει και τις αποφάσεις.

    Κύριε Μητσοτάκη, αν είχες πολιτική ευφυΐα, με τα όσα συμβαίνουν στη Γερμανία που ασφαλώς τα γνωρίζεις, θα περίμενες να τοποθετηθούν πρώτα οι μέντορες και προστάτες σου εκ Γερμανίας και μετά να μιλήσεις ή να πράξεις.

    Τώρα αποδεικνύεσαι “βασιλικότερος του Βασιλέως” και αυτό δεν είναι καθόλου έξυπνο. Τα χοτ-σποτς που σπέρνεις ανά την Ελλάδα και οι αυξανόμενες ροές ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εισερχομένων, που δεν κάνεις το παραμικρό για να τις σταματήσεις ενώ όλη η Ευρώπη τους “έκλεισε σφιχτά” την πόρτα, θα επιφέρουν πολύ σύντομα το πολιτικό σου τέλος.

    Είσαι "φρέσκος" και αισθάνεσαι παντοδύναμος, μα η δύναμη και η θέληση του ελληνικού λαού να περισώσει την πατρίδα του είναι μεγαλύτερη από τη δική σου!

    * Τίτλος άρθρου σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περίεργο είναι ότι τους επιτρέπει να μπαίνουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς να υπάρχει καμιά αντίδραση από το Λιμενικό (ποιος είναι ο ρόλος του;) και το Πολεμικό Ναυτικό που δεν ξέρω τι διαταγές έχει.Ο συριζαίος Μητσοτάκης είναι χειρότερος από τον Τσίπρα γιατί ξέραμε την πολιτική των αριστερών και τα ανοιχτά σύνορα, ενώ η ΝΔ υποτίθεται, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, έχει διαφορετική πολιτική, πόσο λάθος κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]