Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ηλίθιοι και οι άφρονες των Αθηνών


Δεν βλέπουν το νέο Αττίλα που ξεκίνησε
Η άλωση θα γίνει χωρίς να δοθούν μάχες στις πολεμίστρες
Ο Ερντογάν θέλει επανίδρυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας

«Οι άφρονες των Αθηνών δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο νέος Αττίλας ξεκίνησε. Και θα υλοποιηθεί όσο ζει ο Ερντογάν, γιατί αυτό είναι το όνειρό του, η μεγάλη φιλοδοξία του και ο σκοπός της ζωής του η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» λέει ο Γιώργος Τράγκας.

«Σε μερικά χρόνια η χώρα που ζήσαμε θα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πόρτες του ιπποδρόμου έχουν ανοίξει και αυτή τη φορά η άλωση – κατά πάσα πιθανότητα – θα γίνει χωρίς να δοθούν μάχες στις πολεμίστρες, χωρίς να χρησιμοποιηθεί υγρό πυρ και χωρίς να υπάρχει κανένας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Οι άφρονες των Αθηνών δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο νέος Αττίλας ξεκίνησε. Και θα υλοποιηθεί όσο ζει ο Ερντογάν, γιατί αυτό είναι το όνειρό του, η μεγάλη φιλοδοξία του και ο σκοπός της ζωής του. Η επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο πλήρης έλεγχος των γύρω περιοχών από μία περιφερειακή δύναμη ομιλούσα στο ίδιο επίπεδο με τις υπερδυνάμεις της εποχής.

Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν πλέον σε όλη την ηλικιωμένη χώρα. Σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε όλες τις περιοχές της πατρίδας, η Open Society εκτελεστική εξουσία, τοποθετεί ασυνείδητα ή συνειδητά ή αναπόφευκτα πλέον χιλιάδες μετανάστες δίπλα σε χωριά ή σε κωμοπόλεις ή σε περιοχές που έχουν πολύ λιγότερους κατοίκους. Και μάλιστα μεγάλης ηλικίας. Είναι ανατριχιαστικό, είναι εφιαλτικό ότι ο ισομερής καταμερισμός γίνεται σε όλο το μήκος και το πλάτος της Μακεδονίας και της Θράκης με αποτέλεσμα να μπολιάζονται αυτές οι περιοχές, οι ευάλωτες και συνορεύουσες με μη φιλικές χώρες, με χιλιάδες μουσουλμάνους. Οι νεότερες ηλικίες όλων αυτών των περιοχών έφυγαν ή φεύγουν. Οι τουριστικές περιοχές πλήττονται και οι μαρτυρίες πλέον είναι ανατριχιαστικές για τους ανέλεγκτους πληθυσμούς ξένων που κινούνται ως όχλος στη Χίο, στη Μυτιλήνη, στη Σάμο και τώρα πλέον στις Βόρειες περιοχές, στη Μακεδονία και στη Θράκη.


Είναι ανατριχιαστικό ότι οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας σάρωσαν και σκανάρισαν και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του δημοτικού συμβουλίου Αριανών Ροδόπης, όπου θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο συνέδριο Αγροτών σε συνεργασία με το παγκόσμιο, τουρκικό επιχειρηματικό συμβούλιο. Το επίσημο κράτος σιωπά, ενώ οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν και κυκλοφορούν χάρτες του τουρκικού υπουργείου Άμυνας που δείχνουν ότι ο ελληνικός βορράς από τη Θράκη έως και τη Μακεδονία είναι τουρκικό έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άριστες πηγές, οι Τούρκοι αθορύβως κάνουν πρόβες για τη δημιουργία δικής τους πολιτοφυλακής, ισλαμικής πολιτοφυλακής. Τα όπλα που έχουν κρύψει στην περιοχή είναι περίπου 15 με 20.000 και δηλώνονται ως ανήκοντα σε κυνηγετικούς συλλόγους. Το πρωτοσέλιδο της Εστίας σήμερα δίνει λεπτομέρειες και για τη στρατολόγηση που κάνει ο ψευδομουφτής Ξάνθης.

Παραμονές της Επετείου του μεγάλου ΟΧΙ σε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια λέει όλο ΝΑΙ και κάθε τόσο ακούει λόγια συμπόνιας από τον κο Γιούνκερ, τον κο Ντάισελμπλουμ, την κα Λαγκάρντ και μόλις χθες τον κο Ντράγκι. Λόγια συμπόνιας, ενώ αλώνεται και ετοιμάζεται να αλλάξει σύνορα εξαιτίας ενός πολιτικού προσωπικού που εμφανίζεται κατώτερο των περιστάσεων.

Είναι πραγματικά φαιδρό να συμβαίνουν όλα αυτά. Και να ακούς άσχετους και ηλίθιους ανθρώπους να συμπλέκονται και να βρομίζουν την ατμόσφαιρα με τις λάσπες τους. Είτε αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στην αντιπολίτευση, είτε ανήκουν στην κυβέρνηση.

Ο Ερντογάν βήμα – βήμα πραγματοποιεί την άλωση της Ελλάδος. Χθες δήλωσε ότι όταν έρθει η ώρα θα ανοίξει τις πύλες για εκατομμύρια μεταναστών. Φυσικά, απειλεί την Ευρώπη και ζητάει πάλι χρήματα αλλά, όπως εκτιμώ είναι απόλυτα συνεννοημένος με τους αιώνιους συμμάχους του τους Γερμανούς. Γνωρίζει ότι ο Βαλκανικός διάδρομος είναι κλειστός, έχει κάνει ειδική συμφωνία με τη Βουλγαρία να μην περνάνε προς τα εκεί οι μετανάστες και όταν λέει ότι θα ανοίξει τις πύλες, εννοεί μια γιγαντιαία απόβαση ξένων με εκατοντάδες λέμβους στα ελληνικά νησιά και στην ηπειρωτική χώρα.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών δεν βλέπουν που πηγαίνει το πράγμα. Νομίζουν ότι κλωτσώντας το χώμα προς τα πίσω, όπως οι όρνιθες θα καλύψουν την ανεπάρκειά τους και τις βρομιές τους. Οι Γερμανοί και οι άλλοι ξέρουν τι θα συμβεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζουν ότι θα κυριαρχήσει το μουσουλμανικό στοιχείο. Έχουν κάνει προβολές, τόσο στο δημογραφικό πρόβλημα, όσο και στην καταγραφή των νεαρών ηλικιών που φεύγουν έξω. Προτιμούν μια Ελλάδα, βουλγαροποιημένη οικονομικά, μικρότερη σε έδαφος, προτιμούν την αγορά της Τουρκίας των 100 εκατομμυρίων, που θα αποφύγει την ανατολική πορεία προς τη Μόσχα και θα παίζει κάπου ανάμεσα.

Οι ηλίθιοι και οι άφρονες των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι η υπακοή στις οδηγίες του Βερολίνου, οδηγεί νομοτελειακά σε αναθεώρηση της Λωζάνης. Γελοίοι πολιτικοί, αποτυχημένοι στην πράξη και εξυπηρετούντες ουσιαστικά τα σχέδια των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως αυτός που με θράσος μίλαγε χθες το βράδυ στην ελληνική τηλεόραση, κατεδάφισαν τα τείχη και την άμυνα της χώρας. Όσο εισρέουν ξένοι στην πατρίδα και ταυτόχρονα ξεζουμίζεται ο ελληνικός πληθυσμός από τις συστημικές τράπεζες και τραπεζίτες όπως ο Μεγάλου, δεν πρόκειται να έρθει καμία ανάπτυξη. Όσο ο υπουργός Ανάπτυξης ασχολείται με τη Novartis, τον Πολάκη και τον Παπαγγελόπουλο, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε ανάπτυξη. Καιροσκόποι και αερητζήδες θα κερδίζουν, ενώ θα πεθαίνει η χώρα. Ως γύπες θα αρπάζουν τις τελευταίες σάρκες της οικονομίας της».

Γ. Τράγκας
CrashOnLineΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]