Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραστρατιωτικές μονάδες ιδρύει η Άγκυρα στην Θράκη


20.000 όπλα σε κρύπτες ενώ ο ο ψευτομουφτής στρατολογεί ρομά

Πέρασαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες από την αποκάλυψη της «Εστίας» ότι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος Τουρκίας σάρωσαν, σκανάρισαν, και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του δημοτικού συμβουλίου Αρριανών Ροδόπης, όπου θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο συνέδριο αγροτών σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Τουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.

Ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την αποκάλυψή μας. Άκρα του τάφου σιωπή. Εκλαμβάνουμε αυτή την σιωπή και των ελληνικών αρχών και των τουρκικών ως επιβεβαίωση και συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις.

Εάν κάποιοι στην Ελλάδα παίρνουν αψήφιστα τις απειλές και τους χάρτες του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, κ. Ακάρ, ο οποίος εμφανίζει στον ελληνικό βορρά τουρκικό έδαφος από την Θράκη έως την Μακεδονία, εμείς διαφωνούμε. Τις παίρνουμε στα σοβαρά. Εάν εκχωρείται ο έλεγχος της ασφάλειας σε ελληνικό έδαφος σε τουρκικές υπηρεσίες και αμφισβητείται εμπράκτως η ελληνική κυριαρχία, τότε είμαστε μπροστά σε μια μείζονα μεταβολή.

Οι τούρκοι μετά τη δημιουργία παράλληλου εκπαιδευτικού συστήματος, παράλληλου θρησκευτικού συστήματος, παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος, παράλληλου συστήματος υγείας –με δικές τους κλινικές- και παράλληλου συνεταιριστικού κινήματος, τώρα σιωπηρά ετοιμάζουν και παράλληλο σύστημα ασφάλειας, δίκην πολιτοφυλακής.


Στην πραγματικότητα, εντελώς αθόρυβα, έχουν στήσει ένα τουρκικό κράτος μέσα στο έδαφος του ελληνικού κράτους.

Πρόβες για την δημιουργία πολιτοφυλακής έχουν καταγραφεί δύο φορές στο παρελθόν.

Η πρώτη, όταν κυκλοφόρησαν σε πανηγύρεις οι νεαροί μουσουλμάνοι με κίτρινα περιβραχιόνια, σαν και αυτά που φορά η τουρκική στρατοχωροφυλακή.

Η δεύτερη, όταν το 2014 επιχείρησαν με αίτησή τους στο πρωτοδικείου Ροδόπης να ιδρύσουν παρακυνηγετικό σύλλογο μόνο για μουσουλμάνους. Ενέργεια ύποπτη, αρχής εξαρχής, γιατί άνετα ένας τέτοιος σύλλογος μπορούσε να εξελιχτεί σε ισλαμική πολιτοφυλακή.

Λέγεται ότι τώρα αρκετοί μουσουλμάνοι παρακολουθούν με έξωθεν παρότρυνση μαθήματα πολεμικών τεχνών, ενώ δεν θα αργήσει ο καιρός για την επαναφορά του αιτήματος για αμιγώς μουσουλμανικό κυνηγετικό σύλλογο.

Σύμφωνα με απόρρητες εκτιμήσεις τα όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή 15 έως 20 χιλιάδες συνολικώς. Δηλωμένα, όμως, στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους μόνο τα 2.500.

Την ίδια ώρα η Άγκυρα θέτει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο αμφισβήτησης ελληνικής κυριαρχίας. Ο ψευτομουφτής Ξάνθης έστειλε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ιμάμη για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι ρομά της περιοχής. Δείγμα ότι οι τούρκοι εργάζονται σε όλη την επικράτεια, αθόρυβα, στρατολογώντας μέσω του Ισλάμ νέους φανατικούς και δημιουργώντας μουσουλμανικές μειονότητες εκτός Θράκης.

Εμείς, δυστυχώς, δικαιωνόμαστε τις εκτιμήσεις μας για τα σχέδια της Άγκυρας. Θα προτιμούσαμε όμως να μην δικαιωνόμαστε, αλλά να μας προλάβαινε ο κοιμώμενος κρατικός μηχανισμός στη Θράκη, επιφανή στελέχη του οποίου –όπως μαθαίνουμε- δεν ξέρουν ούτε τουρκικά.


Εφημερίδα «Εστία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]