Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σόρος: Να αντιμετωπίσει την αλβανοφοβία της η Δυτική Ευρώπη…


«Υπάρχει έντονη προκατάληψη και μισαλλοδοξία εναντίον των εθνοτικών Αλβανών στη Δυτική Ευρώπη, η οποία πρέπει δεν πρέπει να υποτιμάται όταν η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία απορρίπτονται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», έγραψε στο Twitter ο Αλεξάντερ Σόρος, σύμφωνα με την εφημερίδα των Σκοπίων «Νεζαβίσεν».

Η δήλωση του Αλεξάντερ Σόρος, υιού του γνωστού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, ιδρυτή του ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας, έρχεται μετά από την αρνητική απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να αρχίσουν συνομιλίες με τα Σκόπια και τα Τίρανα για την ένταξη στην ΕΕ.

«Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει την Αλβανοφοβία της!», πρόσθεσε.

Μάλιστα ο υιός Σόρος, που έχει αναλάβει τα ηνία από τον πατέρα του, συνηγόρησε στην αντίδραση του Επιτρόπου της Διεύρυνσης της ΕΕ, Γιόχανες Χαν, γράφοντας:

«Για να είμαστε σαφείς η ευθύνη για την αποτυχία αυτή δεν είναι και στις δύο πλευρές, πολλοί δικαιωματικά έλπιζαν σε μια θετική απόφαση. Η ΕΕ είναι αυτή που τη φορά αυτή λόγω των εσωτερικών προβλημάτων της υπονομεύει την εμπιστοσύνη των κρατών στην ΕΕ».

Βαλκανικό Περισκόπιο
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]