Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το στρατόπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” γίνεται τόπος κατοικίας μουσουλμάνων λαθροεισβολέων!


Η είδηση λιτή: Το ΓΕΣ παραχωρεί το θρυλικό Στρατόπεδο Θεόδωρου Κολοκοτρώνη 11ο Σύνταγμα Πεζικού ως δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Στη Τρίπολη ήδη βρίσκονται περί του 300 αλλοδαπούς που μένουν σε διαμερίσματα εντός της πόλης.

Οι συμβολισμοί από την άλλη απίστευτοι!

Ο χώρος που διαμόρφωσε από το υστέρημά του ο ελληνικός λαός, ο χώρος που διατηρήθηκε για να εκπαιδεύονται για την άμυνα της χώρας μας τα ελληνόπουλα, ο χώρος που πήρε το όνομα του Γέρου του Μοριά που πρωτοστάτησε στον ξεσηκωμό των Ελλήνων, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη της γενιάς των Κολοκοτρωναίων που επαναστάτησαν ενάντια στους μουσουλμάνους δυνάστε μας, θα γίνει τόπος κατοικίας των νέων εποίκων της πατρίδας μας.


Αυτών που έρχονται να επιβάλλουν ξανά νησίδες – αρχικά – του Ισλάμ στην χώρα μας, αυτών που έρχονται για να ζήσουν από τα επιδόματα που τους προσφέρονται ωσάν νέος κεφαλικός φόρος στους χριστιανούς.

Τα ονόματα που συνδέονται με την εθνική μας ανεξαρτησία αντικαθίστανται στην νέα εποχή. Αντικαθίστανται για να έλθουν στην θέση τους οι διάφοροι έποικοι.

The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]