Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρήσιμοι ηλίθιοι ή συνειδητοί προδότες;


Η μαφία των Εξαρχείων εξυπηρετεί συμφέροντα!

Από το “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” περάσαμε στο “Κανένα νοίκι στα χέρια ιδιοκτήτη” ενώ η επόμενη φάση είναι το “Κανένα σπίτι στα χέρια Έλληνα ιδιοκτήτη”.

Αυτοί οι συνειδητοί προδότες του Έθνους μας ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Πρώτα προσκολλώνται σε κάθε εύλογο κίνημα αντίδρασης που γεννιέται ενάντια στην μεθοδευμένη οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Ύστερα το “επενδύουν” με την προκάτ, σχεδόν γιεχωβάδικη ιδεολογία τους η οποία έχει κομμένες και ραμμένες ρητορικές για κάθε περίπτωση. Στην πορεία κερδίζουν αρκετούς γραικύλους που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτε άλλο εκτός από το ισχνό και τεμπέλικο, άεργο τομάρι τους, και οι οποίοι όταν φτάνει η ώρα του λογαριασμού αποκτούν ξαφνικά ταξική συνείδηση.


Και τέλος, αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις τους που δεν είναι άλλες από το να καταστρέψουν κάθε στοιχείο εθνικής υπόστασης, από την εθνική παραγωγή και αυτάρκεια, μέχρι τους κρατικούς θεσμούς και την ιδιοκτησία.

Στο τελευταίο στάδιο αποκαλύπτονται πλήρως διότι αισθάνονται δυνατοί, ενώ διαθέτουν και έναν μεγάλο στρατό από υπάκουα ανεγκέφαλα ζόμπι, τα οποία έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για “συλλογικότητες και ακτιβισμό” από τον μέσο βιοπαλαιστή με την 10ωρη καθημερινή εργασία και τα οικογενειακά βάρη. Αισθάνονται επίσης δυνατοί διότι το hijacked Κράτος είναι αρωγός τους και συμπαραστάτης τους.

Άλλωστε οι μοναδικές συλλήψεις για αφισοκόλληση τα τελευταία 50 χρόνια έγιναν πρώτη φορά πέρυσι για το “εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας”.

Ευστάθιος Δαφνομήλης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]