Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσική αεραπόβαση ανατολικά του Ευφράτη


Μεταφέρονται εκατοντάδες κομάντο στο αεροδρόμιο του Καμίσλι

Ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν και εκτελούν μέχρι αυτή την στιγμή εκτεταμένη αεραπόβαση στην πόλη Καμίσλι στη βόρειoανατολική Συρία στα σύνορα με την Τουρκία, προκειμένου να εγγυηθούν σε συνεργασία με την συριακή κυβέρνηση, την ασφάλεια των κουρδικών πληθυσμών της περιοχής από τυχόν νέα τουρκική επίθεση.

Η άφιξη των Ρώσων έγινε λίγες ώρες μετά την ταπεινωτική αποχώρηση των Αμερικανών από την πόλη, στους οποίους οι κάτοικοι πετούσαν σάπια φρούτα και πέτρες

Με αυτό τον τρόπο η συριακή κυβέρνηση κλειδώνει και τον έλεγχο της βορειοανατολικής Συρίας, εμποδίζοντας οποιαδήποτε τουρκική σκέψη για νέα εισβολή.

Επιπλέον αυτή η κίνηση αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του Β.Πούτιν στην αυριανή συνάντησή του με τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Όπως όλα δείχνουν η Τουρκία θα πρέπει να «βολευτεί» με ότι έχει ήδη υφαρπάξει και ν' αφήσει την κυβέρνηση Άσαντ ν' αναλάβει τα υπόλοιπά.



Άρης Δημητρακόπουλος
ProNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]