Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα επιτήδεια τζιμάνια της άφθαρτης Αριστεράς…


Ένας ημιμαθής επαγγελματίας αφισοκολλητής, με μόνο όπλο του το περίσσιο θράσος, και με πλήρη αδυναμία αντίληψης των συνεπειών των λόγων και των πράξεών του γίνεται στη χώρα μας πρωθυπουργός.

Χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ, και χωρίς (γνώμη μου) να έχει διαβάσει ποτέ βιβλίο χωρίς εικόνες.

Ένας διεθνής πλέιμποι του «πνεύματος», ένας μπον βιβέρ, ένας ψεύτης κατά συρροή, αφού κατάφερε να πλασαριστεί (ελέω των ΜΜΕ) ως οικονομικός γκουρού, ανέλαβε τα οικονομικά ηνία της χώρας στην πιο κρίσιμη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας της.

Με αποτέλεσμα να αντικρύσουμε την άβυσσο και να γλιτώσουμε την σομαλοποίησή μας στις καθυστερήσεις.

Κι αντί να πάει φυλακή, ή έστω να κυκλοφορεί δακτυλοδεικτούμενος, συνεχίζει τις «εμφανίσεις» του, και λατρεύεται ακόμη μετά μανίας…

Ένας άεργος (ήταν ένα φεγγάρι βοηθός μπάρμαν) τελειόφοιτος ΤΕΙ, αντιρρησίας συνείδησης, πλην όμως παιδικός φίλος του μπουτά, γίνεται σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού χώρας μέλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Με μόνο προσόν του την αμετροέπεια και την αμάθεια.

Μια 26χρονη μπίμπο, αδελφή πολ ντάνσερ, που προσλήφθηκε ως (εξάμηνη) συμβασιούχα καθαρίστρια του Δήμου, αλλά που ποτέ δεν έπιασε φαράσι στα χέρια της, ορίζεται ως η αντ’ αυτού του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, και λίγο μετά γίνεται και υπουργός! Οσονούπω και δήμαρχος…


Ποια τα δικά της προσόντα; Κόρη της «φίλης» του μπαμπά υπερυπουργού, και γνωστή αγωνίστρια του φωτός στο περίφημο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ, όπου αρχιέρεια ήταν η Κατάντια Βαλαβάναινα, την οποία ο Αλέξης έκανε υφυπουργό Οικονομικών με αρμοδιότητα τα δημόσια έσοδα!!!

Πάμε παρακάτω…

Ένας χαβαλές (αφισοκολλητής κι αυτός), που ποτέ δεν μπόρεσε να σταυρώσει δουλειά, και που το 2014 δήλωνε μόλις 4.700 ευρώ ετήσιο εισόδημα ως ντελιβεράς ή βοηθός σερβιτόρου, τα αμέσως επόμενα χρόνια ως εκ θαύματος ξεδιπλώνει το ταλέντο του και προσλαμβάνεται ως ειδικός οικονομικός σύμβουλος διάφορων μεγαλόσχημων επιχειρηματιών, με αποτέλεσμα σήμερα να δηλώνει πάνω από 200.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, και να κυκλοφορεί με κουβανέζικα πούρα στα πρώτα τραπέζια πίστα των κωλάδικων, ενώ αγόρασε, λένε, μέχρι και ομάδα μπάσκετ.

Ποιο είναι το πραγματικό του επάγγελμα; Bagman το λένε οι Αμερικάνοι, και έχει σχέση με τις κούτες ΠΑΜΠΕΡΣ που λέγαμε επί εποχής Ανδρέα…

Να σημειωθεί εδώ, ότι ένας εκ των επιχειρηματιών που τον προσέλαβε ως οικονομική διάνοια ήταν φυλακισμένος για ατασθαλίες επί του ανάλγητου Σαμαρά, αλλά μόλις βγήκε ο Σύριζα αποφυλακίστηκε πάραυτα, με τον περίφημο νόμο Παρασκευόπουλου, ο οποίος ήταν και το πρώτο νομοσχέδιο που έφερε στη βουλή η άφθαρτη Πρώτη Φορά Αριστερά.

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα άμεσης αποκατάστασης και προκοπής, κάποιων ξεγάνωτων τενεκέδων, που με τη βούλα του σοφού λαού ανέλαβαν τη σωτηρία της μπανανίας μας;

Είναι πάρα πολλά και δεν θα έφταναν ούτε 1.500 σελίδες.

Μόνο τους γκόμενους Σβίγκου, τους φίλους ράπερ, και τους διάφορους συγγενείς που βολεύτηκαν σε κυβερνητικά πόστα να αναφέρουμε, δεν μας φτάνει μια ζωή…

Όλοι αυτοί γεμίζουν το Καυταντζόγλειο, αν πουν να μαζευτούν, πόσο δε μάλλον το Παλέ Ντε Σπορ…

Για να μην αναφερθώ στις δεκάδες χιλιάδες των επαγγελματιών αλληλέγγυων των εκατοντάδων ΜΚΟ, που τα 3-4 τελευταία χρόνια τρώνε με χρυσά κουτάλια, ζώντας πλουσιοπάροχα στις πλάτες των «προσφύγων πολέμου» (από χώρες που δεν έχουν πόλεμο).

ΜΚΟ, που η κομμουνιστική Κίνα απαγόρευσε εδώ και 3 χρόνια, αλλά που ξέρουν αυτοί οι σχιστομάτηδες από πούρο κομονιΖμό;

Και να κλείσω αυτό το ταξίδι στον κατήφορο με μια επισήμανση: Είχα διαβάσει κάπου (δεν θυμάμαι που) επίσημα στοιχεία, βάσει των οποίων οι 151 βουλευτές των συριζανέλ το 2014 είχαν μέσο όρο δηλωθέντος ετήσιου εισοδήματος 5.000 ευρώ.

Τόσα δηλαδή όσα βγάζουν πλέον τον μήνα, χώρια τα τυχερά, ως εθνοπατέρες.

Αυτό το στοιχείο από μόνο του δικαιολογεί τις αμέτρητες κωλοτούμπες, τα απίθανα νομοσχέδια, τις οικονομικές και εθνικές προδοσίες, και γενικά την όλη αντιλαϊκή και ξενόδουλη πολιτική της συγκυβέρνησης…

Ακόμη και τον Λευκό Πύργο είναι ικανοί να παραχωρήσουν ως αρχηγείο του Ζάεφ, αρκεί να συνεχίσει να πέφτει το παραδάκι… Ποιες συντάξεις, ποιοι φόροι και ποια διόδια;

Γι’ αυτό και δεν θα παραδώσουν το Μαξίμου αν πρώτα δεν γίνει εμφύλιος πόλεμος… Είναι πολλά τα λεφτά!!!

Εξάλλου η χθεσινή βόμβα στον ΣΚΑΙ μας προϊδεάζει για το προεκλογικό κλίμα που θα επικρατήσει τους αμέσως επόμενους μήνες.

Και μιας που αναφέρθηκα στη βόμβα, να πω εδώ ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα όπου αντιεξουσιαστές επιτίθενται σε ιδιωτικό κανάλι που στηλιτεύει την εξουσία, αλλά υπερασπίζονται το αντίστοιχο κρατικό το οποίο την εκπροσωπεί!

Απίστευτο; Και όμως… νεοελληνικό.

Τέλος, να θυμίσω επίσης ότι στην κυβερνητική πλειοψηφία, που διαλύει συστηματικά τον τόπο με τις ψήφους μόλις 151-153 βουλευτών, οι τρεις εξ αυτών είναι επαγγελματίες κομματικοί γυρολόγοι, Μουσουλμάνοι της Θράκης… που αν ήθελαν έριχναν τη κυβέρνηση σε χρόνο ντε τε.

Καταλαβαίνετε δηλαδή προς τι η καθημερινή μας υποταγή στα τερτίπια του Σουλτάνου.

Αυτά, και καλές γιορτές…

ΥΓ- Ερωτηθείς από φίλο πριν από μερικά χρόνια πως και γιατί δεν πολιτεύομαι με τον Σύριζα, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι ποταποί, μπας κι ανέβω κι εγώ φορολογική κλίμακα, του απάντησα με πλήρη ειλικρίνεια, ότι δεν γίνεται καθώς είμαι overqualified.

«Τι εννοείς»; Με ρώτησε.

«Τελείωσα γυμνάσιο…» του απάντησα.

StrangeAttractor
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]