Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καμμένος απαντά στον Τσίπρα: «Όταν έρθει το Σκοπιανό θα δούμε ποιος θα πάρει εθνική θέση»


Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Μια ημέρα μετά την αναφορά Τσίπρα «πού να πάει ο Πάνος Καμμένος», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αν και δεν επανέλαβε τα περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπερψηφίσει. «Όταν έρθει το Σκοπιανό θα δούμε ποιος θα πάρει εθνική θέση και ποιος θα πάρει την ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να υποβαθμίσει τη διαφωνία του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε ότι -στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ- επιχείρησε να ταυτίσει τη ΝΔ με την ακροδεξιά, λέγοντας ότι η ΝΔ έχει μετατραπεί σε βραχίονα μιας εγκληματικής συμμορίας και πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία θα κάνει τη χώρα Κολομβία!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας πανηγύρισε για τον Προϋπολογισμό που έχει φέρει η κυβέρνηση. Ειδικότερα, είπε ότι είναι ο πρώτος που δεν υποδεικνύεται από τους πιστωτές, με τον οποίο ανακτάται η εθνική κυριαρχία, και προσέθεσε ότι «κάνουμε πράξη την υπόσχεση για ένα ελεύθερο κράτος».


Την ίδια ώρα, έβαλε στο στόχαστρο τους πολιτικούς του αντιπάλους, στρέφοντας τα πυρά του προς τον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου κ.α. ενώ επανέφερε τη σκανδαλολογία. Όπως υποστήριξε οι προηγούμενοι μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους, παρέδωσαν το όνομα Βόρεια Μακεδονία(!), χρεοκόπησαν τη χώρα και τα κόμματά τους, έβαζαν χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό. Προσέθεσε δε ότι η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άρμεξαν τη μεσαία τάξη και «εξακολούθησαν αν κάνουν μπίζνες με τη διαπλοκή για τους κρατικοδίαιτους». «Εμείς το 2016 πετύχαμε τον πρώτο προϋπολογισμό που δεν είχε ελλείμματα», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι κατέστησαν «νεκροθάφτες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας»!

Στο μεταξύ, ισχυρίστηκε ότι η σημερινή κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε και πέτυχε στη μη περικοπή των συντάξεων, «γιατί μας πίστεψαν οι εταίροι μας».

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]