Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Νόμπελ για τον... Τσίπρα και ο κατάσκοπος Ντιμιτρόφ


Η... προεκλογική υποψηφιότητα Τσίπρα και Ζάεφ για Νόμπελ, οι τουρκικές απειλές και οι επιθέσεις των Αλβανών πολιτικών στην Ελλάδα

Φίλοι και ομοϊδεάτες των επίσης φίλων και ομοϊδεατών πρωθυπουργών της Ελλάδας και των Σκοπίων, θέτουν από τώρα θέμα για να καταστούν υποψήφιοι για το επόμενο Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, Α. Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

Ότι τυχούσα βράβευση γίνεται στις 10 Δεκεμβρίου, επέτειο του θανάτου του Νόμπελ, δηλαδή σε ένα πλήρες έτος από σήμερα, δεν έχει σημασία. Προεκλογική περίοδος είναι, θόρυβος να γίνεται.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζουν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και ο πρύτανης του ιδιωτικού Πανεπιστημίου των Σκοπίων, FON, Νάνο Ρούζιν. Σκέφθηκαν οι άνθρωποι ότι το σύστημα βραβεύει τα καλά παιδιά που τρώνε όλο το φαγητό τους, για να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα άτακτα.

Έχουμε πολλά να δούμε μέχρι τις εκλογές. Πότε θα γίνουν; Λίγες μέρες από την στιγμή που ο ΟΑΣΘ θα φέρει λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη. Η Αριστερά, μπορεί να μη ωφελεί τον λαό, αλλά ωφελεί το κόμμα.

Αλβανικά δημοσιεύματα φέρουν στο προσκήνιο μια μυστική έκθεση που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Wikileaks, όπου ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμίτροφ, υπήρξε μυστικός πληροφοριοδότης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA).


Τα δημοσιεύματα, που είναι σε πολλές αλβανικές ιστοσελίδες, αναφέρουν ότι όταν ο Ντιμίτροφ το 2008 ήταν πρέσβης, υπήρξε ο μυστικός πληροφοριοδότης της CIA για τις προθέσεις του τότε πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και του πρώην προέδρου των Σκοπίων Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Σιγά το νέο… Λες και είναι ο μόνος ΥΠΕΞ πράκτορας… Ποιος δεν είναι πράκτορας στα Βαλκάνια -και όχι μόνον- ψάχνουμε να βρούμε.

Κιλιτσντάρογλου: «Εάν το επιβάλλουν τα συμφέροντα τη Τουρκίας, φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κάθε είδους στρατιωτική επιχείρηση. Διότι η Τουρκία είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες της περιοχής και δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψει να φωλιάσουν στα σύνορά της τρομοκρατικές οργανώσεις».

Σχόλιο από τον Αντιφωνητή Κομοτηνής, στην τοποθέτηση του Τούρκοι πολιτικού: «Προσέξτε την τελευταία παράγραφο. Ούτε διεθνές δίκαιο, ούτε τίποτε δεν ισχύουν κατά τα λεγόμενα του. Η λογική του είναι απλή: Έχουμε συμφέροντα, έχουμε την ισχύ, άρα θα κάνουμε στρατιωτική επιχείρηση. Όλα τα άλλα είναι για να τα επικαλούνται οι ανίσχυροι…»

Αλβανοί πολιτικοί και "προσωπικότητες" βάλλουν κατά της Ελλάδας, αν σκοτωθεί κάποιος Αλβανός εγκληματίας στην χώρα μας, προσπαθώντας να κρύψουν τι συμβαίνει στην δική τους χώρα. Άνθρωποι απάγονται και εξαφανίζονται χωρίς ίχνος, ενώ η Αστυνομία δεν επιχειρεί να διερευνήσει τις πράξεις της μαφίας.

Η Εισαγγελία επιβεβαίωσε επίσημα για 80 αγνοούμενους μέσα σε τρία χρόνια. Καταγγελίες που έχουν κάνει οι οικογένειες τους στην αστυνομία μένουν χωρίς έρευνα. Μαρτυρίες των συγγενών, όπως παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή "Top Story" επιβεβαίωσαν την εμπλοκή της Αστυνομίας, η οποία όχι μόνο δεν διευκολύνει την έρευνα αλλά απειλεί τις οικογένειες των εξαφανισμένων…

Αλβανός βουλευτής της αντιπολίτευσης καταγγέλλει: «Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να σπάσει η πολιτική από το έγκλημα μέσω του ελέγχου των πολιτικών, ξεκινώντας από τον αρχηγό της κυβέρνησης».

Έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης: «Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ’ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;»;

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]