Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πατρίδα απέναντι στα τανκς


Tου Νεκτάριου Δαπέργολα

Όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν παρά μία ακόμη (αλλά πάντως εξαιρετικά εμφατική) επιβεβαίωση όσων ήδη γνωρίζαμε: ότι η πατρίδα βρίσκεται στα νύχια ενός ανεκδιήγητου εσμού, από τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να γλιτώσει.
Ένας εσμός, που δεν έχει απλώς αβυσσαλέο μίσος προς οτιδήποτε ελληνικό, αλλά και που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε. Που έχει σκοπό όχι μόνο να κρατηθεί όσο περισσότερο γίνεται στην εξουσία, αλλά και να εκτελέσει πάση θυσία το «συμβόλαιο θανάτου» της Ελλάδας, αυτό που τους διέταξαν τα ξένα τους αφεντικά, αλλά και που τους επιβάλλει και η ίδια η ακραία αντίχριστη και μισελληνική τους ψύχωση.
Συμβόλαιο δηλαδή που δεν το εκτελούν εκόντες άκοντες, επειδή είναι πιεσμένοι ή εξαναγκασμένοι, αλλά με τυφλή αφοσίωση και διαστροφική ηδονή. Και προκειμένου ο συγκεκριμένος συρφετός να εκτελέσει το εν λόγω συμβόλαιο σε όλα του τα επιμέρους σημεία (από τον εδαφικό ακρωτηριασμό της χώρας έως τον μαζικό της λαθροεποικισμό και τη θεσμοθέτηση-εμπέδωση κάθε άλλης νεοταξικής διαστροφής), είναι πλέον προφανές πως δεν θα διστάσει να βγάλει ακόμη και τα τανκς στους δρόμους, δεν θα διστάσει να ενεργοποιήσει με όλο και πιο εντατικό τρόπο όλους τους κρατικούς και παρακρατικούς του μηχανισμούς (από τα ΜΑΤ μέχρι τους νεοταξικούς στρατούς των κουκουλοφόρων φασιστοειδών με την ακροαριστερή προβιά), δεν θα διστάσει να πνίξει σε ποτάμια αίματος ακόμη και την πλέον φιλειρηνική αντίδραση.
Στόχος τους είναι μέσα από τεχνητές προκλήσεις να φέρουν τα πράγματα στο απροχώρητο, να προκαλέσουν διχασμό, να τσακίσουν με επιδείξεις φασιστικής ισχύος κάθε υποψία αντίδρασης, να μακελέψουν (ηθικά αλλά και σωματικά) κάθε Έλληνα που αρνείται να μετάσχει στην αθλιότητά τους.


Το ερώτημα λοιπόν είναι και πάλι «τι κάνουμε εμείς». Πραγματικό διχασμό φυσικά είναι ανίκανοι να σπείρουν (όπως π.χ. συνέβη παλαιότερα στην ελληνική Ιστορία, όπου οι αιτίες ήταν βαθύτερες), καθώς ελάχιστο μέρος του λαού συμμερίζεται την τόσο σοκαριστικά ανθελληνική αυτή μπόχα της φάρας τους (τόσο ελάχιστο που, όπως αποδείχθηκε πάλι τις προάλλες στο Παλέ ντε Σπορ, ούτε με γκεμπελίστικα τηλεοπτικά τερτίπια μπορούν πλέον να το κρύψουν).
Το πρόβλημα φυσικά είναι άλλο: ότι η πλειονότητα του λαού βρίσκεται εδώ και καιρό σε τόσο παθητική κατάντια που θεωρείται μάλλον αδιανόητο πια ότι θα αντιδράσει.
Εδώ και χρόνια ομολογούμε και επισημαίνουμε (σε πείσμα των υπεραισιόδοξων) ότι το σημείο βρασμού της ελληνικής κοινωνίας έχει αυξηθεί κατά πολύ, αλλά παρά ταύτα ελπίζαμε ότι, έστω κι έτσι, κάπου ακόμα υπάρχει. Ότι υπάρχουν δηλαδή ακόμη κάποια όρια, που όταν τα υπερβεί, ο κόσμος θα οργιστεί, θα αντιδράσει, θα ξεσπάσει.
Τώρα πια, προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος: η πατρίδα πραγματικά ξεπουλιέται και διαλύεται και πλην ολίγων, οι περισσότεροι συνεχίζουν να ζουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, με τα κεφάλια τους βαθιά χωμένα στην άμμο. Όχι να βγουν στους δρόμους και να βάλουν τα κορμιά τους απέναντι στις φασιστικές δυνάμεις καταστολής των καθαρμάτων, αλλά ακόμη και σε γκρίνια καφενειακού επιπέδου φοβούνται πια οι πιο πολλοί να προβούν, ακόμη κι αυτή η αστειότητα της ψευτοαντίστασης με σχόλια στο διαδίκτυο τους κάνει να…ιδρώνουν (πόσες φορές άραγε όσοι γράφουμε σε ιστοσελίδες ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ακούσαμε σχόλια του τύπου «συμφωνώ με όσα γράφεις, αλλά δεν σχολιάζω, ούτε και κάνω…like, για να μην εκτεθώ»;).
Ναι, εκεί καταντήσαμε. Ακόμη και αυτή η γελοιότητα των like να θεωρείται από κάποιους αιτία έκθεσης και πηγή κινδύνου. Από τους ίδιους ακριβώς, που οι παππούδες τους πήγαιναν στον πόλεμο τραγουδώντας και θεωρώντας ως ύψιστη τιμή να πεθάνουν για την πατρίδα.


Και έτσι, ακόμη και η ανάρτηση κειμένων, ως απόπειρα ανάλυσης αλλά και εμψύχωσης, κατάντησε κι αυτή να φαντάζει εντέλει ανόητη πλέον ματαιοπονία. Ενώ, για να εξηγηθούμε, στην πραγματικότητα και υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν καθόλου.
Απέναντι στη χούντα των στημένων βοθροκάναλων, το διαδίκτυο - παρόλα τα κουσούρια του - είναι ο μόνος ίσως χώρος ελεύθερης επικοινωνίας και κοινοποίησης ιδεών που έχει πλέον απομείνει. Θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στο ξύπνημα συνειδήσεων και στην κινητοποίηση δυνάμεων (όπως παίζει ήδη αλλού, π.χ. στην κοσμογονία που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι).
Στο Παρίσι βέβαια που ξεσηκώνονται για το ένα χιλιοστό όσων περνάμε εμείς εδώ από τους κυβερνώντες σταλινοφασίστες. Εδώ όμως αποδεικνύεται και πάλι ότι οι φόβοι που πολλοί εκφράζαμε σχετικά με το πόσο βαθύς είναι ο εκμαυλισμός, πόσο απόλυτη η εξηλιθίωση και πόσο εκτεταμένη η φοβική παράλυση της ελληνικής κοινωνίας μετά από 4 πνιγηρές δεκαετίες μεταπολιτευτικής αθλιότητας, ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.
Κι ακόμη περισσότερο, δυστυχώς.

Για να το κλείσουμε. Δεν παριστάνουμε τους ξερόλες, δεν υποκρινόμαστε τους ατρόμητους (ώστε να κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους), ούτε ισχυριζόμαστε πως έχουμε απαντήσεις σε όλα αυτά. Απαντήσεις ψάχνουμε κι εμείς. Εναγωνίως.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε, υπό αυτές τις συνθήκες και απέναντι σε μία φρικώδη σπείρα που δεν πιστεύει σε τίποτα, που δεν έχει κανένα φραγμό και που ξέρεις πια καλά ότι δεν θα διστάσει να χύσει το αίμα σου ακόμη και για ασήμαντη αφορμή, τη στιγμή μάλιστα που μία συγχορδία τηλεχαφιέδων ή ξεπουλημένων κονδυλοφόρων θα επιχαίρει κι από πάνω για το πόσο «καλά του κάνανε του φασίστα»;
Προσεύχεσαι νυχθημερόν, για να μας φωτίσει ο Θεός και να βάλει το χέρι Του;
Πρωτίστως, αλλά πόσοι το κάνουν (και το κυριότερο, πόσοι…θυμούνται ακόμη πώς γίνεται);
Περιμένεις τις εκλογές, ενώ ξέρεις ότι δεν υπάρχει πολιτική δύναμη να ελπίσεις (εκτιμώντας όμως ότι στην προκείμενη φάση προέχει να ξεκουμπιστεί αυτό το ελεεινό φασιστομόρφωμα από τον σβέρκο μας κι έπειτα…έχει ο Θεός);
Περιμένεις επίσης τις εκλογές, ενώ ξέρεις ότι το στημένο παιχνίδι θα είναι πλέον ακόμη πιο στημένο (δεδομένης και της νοθείας με λαθραίους ψηφοφόρους και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους των «πρώτη φορά φασισταριών»);
Συνεχίζεις να παλεύεις, φωνάζοντας και γράφοντας, για να ξεσηκώσεις όσους περισσότερους μπορείς;
Επικεντρώνεις την προσοχή σου στη μεγάλη μέρα, τότε που το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα περνάει από το -λέμε τώρα- ελληνικό κοινοβούλιο, τότε που θα είμαστε όλοι φυσικά απ’ έξω και έτοιμοι (κυριολεκτικά) για όλα;

Δεν υπάρχει μία απάντηση.
Δεν μπορεί να υπάρξει.
Ο καθένας ας απαντήσει μέσα του.
Ο καιρός όμως περνά και πρέπει όχι απλά να απαντήσουμε, αλλά και κάπως να συνεννοηθούμε, κάπως να συντονιστούμε.
Και κάπως να «εκβιάσουμε» το Θαύμα, χωρίς το οποίο δεν υπάρχει ελπίδα. Πρέπει επιτέλους κάπως να δράσουμε.
Ακόμη κι αν μας φοβίζουν τα τανκς, για τα οποία βέβαια προς το παρόν ακόμη μιλάμε μεταφορικά (εννοώντας τη στυγνή καθεστωτική βία που ήδη βιώνουμε).
Και τα οποία όμως κάποια στιγμή, όπως πάμε, ίσως ούτε και κυριολεκτικά να μπορέσουμε να τα αποφύγουμε…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Εξαιρετικό! Κυρίως επειδή επιτέλους τίθεται ένα "διά ταύτα": "και τώρα κάνουμε"; Στο παρά 1΄της ολοκληρωτικής μας καταστροφής ας απαντήσει ο καθένας ΑΜΕΣΑ για τον εαυτό του και η συλλογική προβολή της απάντησης, τότε, είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Περιμένεις επίσης τις εκλογές, ενώ ξέρεις ότι το στημένο παιχνίδι θα είναι πλέον ακόμη πιο στημένο (δεδομένης και της νοθείας με λαθραίους ψηφοφόρους και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους των «πρώτη φορά φασισταριών»); "

    Επειδή κάνεις πως δεν ξέρεις τι θα πεί φασισμός αντε να σε μάθουμε!

    "ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ

    Το παρόν είναι άρθρο είναι φίλου του μπλογκ και θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να του δώσουν την πρέπουσα προσοχή.

    Γράφει ο Άγγελος Κωστίνης

    «Ἡ ἐποχή ὅπου ὁ ἄνθρωπος εἶχε σταθερούς καί εὔληπτους “Κώδικες Ἀναγνωρίσεως Ἐννοιῶν” καί ἀνάλογες Εἰκόνες – Ὑποδείγματα, τά ὁποῖα ἀφομοίωνε, ἐνεπλούτιζε καί μέ τά ὁποῖα βρισκόταν σέ διαρκῆ ἀναφορά καί ἀλληλοζύμωσι, προχωρῶντας σταθερά στόν δρόμο τῆς ἐξελίξεως, εἶναι πλέον μακρυά... (1)

    ... οἱ εἰκόνες – εἴδωλα πού παρουσιάζονται στόν ἀνθρώπινο νοῦ, ἀλλάζουν συνεχῶς μορφή καί νόημα (ἀκόμη καί οὐσία συχνά) καί ἐπιστρώνονται, σέ ἀλλεπάλληλα στρώματα μέσα στόν νοῦ, σέ συνύπαρξι καί ἀλληλοεπίδραση, πού δημιουργοῦν μιά συνεχῆ κατάστασι συγχήσεως καί ἀνισορροπίας. (2)»

    Απ΄ όταν συνέγραψε ο Ανδρέας Δενδρινός “Το μεταίχμιο”, κατά το 32ο έτος παρακμής (1977, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά έγραψε στον πρόλογο) μέχρι σήμερα, ο Δυτικός Πολιτισμός βρίσκεται εις το ίδιο τέλμα. Έχει βαλτώσει στο Μεταίχμιο μιας εποχής (η οποία, για τον Δενδρινό, νομοτελειακά θα επέλθει μετά την παρακμή) που δεν λέει να έρθει.

    Μέχρι σήμερα, οι Έννοιες (3) έχουν περιέλθει είς ένα καταστροφικό κυκεώνα απ΄ όπου εξέρχονται αλλοιωμένες, με αποτέλεσμα να έχουν πάψει να θυμίζουν τις Ιδέες που αντιπροσωπεύουν. Το σύστημα αρέσκεται στο να αλλάζει κατά το δοκούν τις ερμηνείες των Εννοιών. Πλέον, δεν χρειάζεται να δημιουργούνται νέοι όροι δια να ονοματίζουν νέες καταστάσεις, αρκεί η σύνθεση δύο Εννοιών, δεν έχουν σημασία οι Ιδέες που αντιπροσωπεύει η κάθε Έννοια παρά μόνο η εικόνα – είδωλο – κατάσταση με την οποία θα ταυτιστεί ο νεόπλαστος όρος. Ως εκ τούτου, η μία (τουλάχιστον) εκ των δύο Εννοιών να αρχίζει να χάνει την σύνδεσή της με τα σταθερά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν αρχικώς. Αφότου ξεθωριάσει μια Έννοια και καταντήσει έρμαιο στον καθημερινό λόγο του καθενός (μη επαΐοντα), θα καταστεί δια το σύστημα απλούσταστο εγχείρημα να προσδώσει εις την Έννοια οιανδήποτε απόχρωση θελήσει.
    ...
    http://theodotus.blogspot.com/2018/09/blog-post_12.html

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ ΤΗΝ ΑΝΓΝΩΣΗ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...
    ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ
    Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)
    Η ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ , ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το παραλήρημα τώρα τι μας το έγραψες; Για να μας πείσεις πως τα μπάσταρδα του Στάλιν δεν είναι φασίστες; Δεν τα κατάφερες! Try harder!

      Διαγραφή
    2. Υπέροχο κείμενο, ευχαριστούμε! Και δυστυχώς άκρως ρεαλιστικό!

      Διαγραφή
    3. "Ο ορισμός του" φασισμού "έχει κάποια ακαδημαϊκή διακύμανση, αλλά είναι ουσιαστικά σύμπραξη μεταξύ corporatocracy, αυταρχική κυβέρνηση, και ελεγχόμενη μέσα ενημέρωσης και εκπαίδευσης (κυβερνήσεις τα τελευταία 8 κατοχικά χρόνια).

      You're a "Fascist" if...
      April 18, 2010

      By Henry Makow, Ph.D.

      You're a fascist if:


      1. You believe in God, and a moral and spiritual order.

      2. You believe in democracy.

      3. You believe your country should retain its racial character and not be inundated by immigrants so that it becomes unrecognizable. You believe that if Israel can enact laws to protect its racial character, so can North America, Europe and Australia.

      4. You believe in the sanctity of marriage and family. You believe in gender differences. You believe, along with many homosexuals, that homosexuality is not a lifestyle choice but a developmental disorder.

      5. You resist the plan of a Masonic international financial cartel, the central bankers, to integrate your country into a tyrannical world government which they control through their puppets.

      6. You believe the mass media is controlled by a handful of tycoons beholden to this cartel. You believe it routinely propagandizes and deceives.

      7. You believe the government has been subverted by this cartel, and most leading politicians are Freemasons beholden to it. You want politicians to represent the national interest.

      8. You believe Barack Obama is a "Manchurian candidate," essentially an artificially created front-man for this cartel. He was born in Kenya. He is not an American, was never a real law professor. There is no record of his academic achievement.


      In other words, you're a fascist if you know the truth and uphold it.
      You're fascist if you believe in the highest values of Western civilization...............
      https://www.henrymakow.com/youre_a_fascist_if.html
      Με μετάφραση από το google Χένρυ Μακόφ...

      Είστε "φασίστας" αν ...
      18 Απριλίου 2010
      Από τον Henry Makow, Ph.D.

      Είστε φασιστας εάν:


      1. Πιστεύετε στο Θεό και μια ηθική και πνευματική τάξη.

      2. Πιστεύετε στη δημοκρατία.

      3. Πιστεύετε ότι η χώρα σας πρέπει να διατηρήσει τον φυλετικό της χαρακτήρα και να μην πλημμυρίσει οι μετανάστες ώστε να καταστεί μη αναγνωρίσιμος. Πιστεύετε ότι εάν το Ισραήλ μπορέσει να θεσπίσει νόμους για την προστασία του φυλετικού του χαρακτήρα, μπορεί και η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη και η Αυστραλία.

      4. Πιστεύετε στην αγιότητα του γάμου και της οικογένειας. Πιστεύετε στις διαφορές των φύλων. Πιστεύετε, μαζί με πολλούς ομοφυλόφιλους, ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή τρόπου ζωής αλλά αναπτυξιακή διαταραχή.

      5. Αντιμετωπίζετε το σχέδιο ενός μασονικού διεθνούς χρηματοοικονομικού καρτέλ, των κεντρικών τραπεζιτών, να ενσωματώσετε τη χώρα σας σε μια τυραννική παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχουν μέσω των μαριονιών τους.

      6. Πιστεύετε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται από μια χούφτα μεγιστάνες που βασίζονται σε αυτό το καρτέλ. Πιστεύετε ότι συνήθως προπαγανδίζει και εξαπατάει.

      7. Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση έχει ανατραπεί από αυτό το καρτέλ και οι περισσότεροι κορυφαίοι πολιτικοί είναι Ελευθεροτέμνοι. Θέλετε πολιτικούς να εκπροσωπούν το εθνικό συμφέρον.

      8. Πιστεύετε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι "υποψήφιος της Μαντζουρίας", ουσιαστικά ένας τεχνητά δημιουργημένος μάστορας για αυτό το καρτέλ. Γεννήθηκε στην Κένυα. Δεν είναι Αμερικανός, ποτέ δεν ήταν πραγματικός καθηγητής του δικαίου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για το ακαδημαϊκό του επίτευγμα.


      Με άλλα λόγια, είστε φασίστες αν γνωρίζετε την αλήθεια και την υποστηρίζετε.
      Είστε φασιστικοί αν πιστεύετε στις υψηλότερες αξίες του δυτικού πολιτισμού.

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετική επιλογή νοημάτων, λέξεων και εικόνων (με πιο εύστοχη εκείνη με τη σβάστικα)! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνικό, ινδουιστικό, βουδιστικό, και όχι μόνο, σύμβολο. Συσχετίζεται με την ευημερία στις αρχαϊκές κοινωνίες και στα νεώτερα χρόνια με κόμματα ή ιδεολογίες που προσπαθούν ή υπόσχονται για ευημερία σε εθνικά πλαίσια, ή εθνικιστικά. Στην ΕΣΣΡ εμφανίζονταν σβάστικες στην κεντρική Ασία, σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς. Ο αρχαϊκός κόσμος ήταν αρκετά σωβινιστικός, όπως και όλα τα καθεστώτα συμπεριλαμβανομένων αυτών του σφυροδρέπανου εως τις αρχές του 70΄. Το γαμάδιο δεν είναι σύμβολο ευρείας προβολής ούτε στην αρχαιότητα ήταν ιδιαιτέρως κάτι τέτοιο, αλλά μέσω του εθνοσοσιαλισμού κατέστει αυτή η αντίληψη. Στη αρχαιότητα ήταν περισσότερο μεμονομένης χρήσης ως ηλιακό σύμβολο και διακοσμητικής σε πολλές περιπτώσεις. Ευρείας προβολής είναι ο Μαίανδρος.

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e6/Greek_geometric_pottery%2C_8th_century_BC%2C_horse%2C_waterfowl%2C_swastika%2C_AM_Argos%2C_Argm03.jpg

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/Geometric_kantharos_Staatliche_Antikensammlungen_8501.jpg

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5Y2NQIPrCB26VczCxVuwnMLAyz12JBIOoXyAEcsrq6DqNJV23oQ

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTttwk_Ui6leZMt7MXkCykQ0bcV1pI_Ix-3DNVKUcPCNvyfGKbG

    Δεν αναιρώ το άρθρο ως προς τον συσχετισμό ολοκληρωτικού καθεστώτος, αλλά το σύριζα δεν είναι ναζί αλλά υπαλληλάκια της ε.ε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

    @"Κωνσταντίνος Π.18 Δεκεμβρίου 2018 - 4:35 μ.μ."

    Αυτό το παραλήρημα τώρα τι μας το έγραψες; Για να μας πείσεις πως τα μπάσταρδα του Στάλιν δεν είναι φασίστες; Δεν τα κατάφερες! Try harder!"

    Βεβαίως και δεν είναι φασίστες οι κομμουνιστές που κυβερνούν!
    Μην μπερδεύουμε πορτοκάλια με ρετάλια!
    Ο φασισμός ένα έκανες τον κόπο να διαβάσεις ΚΑΙ ότι δεν ξέρεις θα καταλάβαινες πως είναι κατά πολύ ανώτερος από τον κομμουνισμό!
    Για αυτό ΚΑΙ δεν πρέπει τους υλιστές ανθέλληνες αντίχριστους αριστερούς να τους αναβαθμίζουμε αποκαλώντας τους φασίστες!

    Σιγά να μην προσπαθώ να διακιολογήσω τα δολοφονικά παρανοϊκά ανθρωπόμορφα τέρατα υπεύθυνα για εκατοντάδες εκατομμύρια δολοφονίες ΑΘΩΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ!

    Υ.Γ.
    Μαζί με τον στάλιν είναι απαραίτητο να βάζουμε και τους άλλους ψυχοπαθείς δολοφόνους, διότι κάποιοι ξεχνούν τα εγκλήματα που έπραξαν οι λενιν τροτσκι μαο τσε τουγκ πολ ποτ και λοιπά τέρατα της κολάσεως και προσπαθούν να μας τους παρουσιάσουν ως αθ'ωωες περιστερές!
    Κια αυτό διότι η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ παγκοσμιοποίηση στηρίζεται στις διεθνιστικές τους δολοφονικές πρακτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι σκοποί εφεξής εαν αποφασίσουμε να πάμε μπροστά, αναδιάρθρωση τοπικής εθνικής οικονομίας, λύση μεταναστευτικού εκτός οδηγιών Ευρωπαϊκής ένωσης, ανασύνταξη βιομηχανίας βιοτεχνίας,και τέταρτον ανασύνταξη της γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]