Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μνημονικό της ιστορίας και η δράση του Σόρος στα Βαλκάνια


Ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με την κομματική εφημερίδα "Αυγή", θύμισε στον Α. Τσίπρα ότι «η Ιστορία θυμάται τους θαρραλέους ηγέτες και τις θαρραλέες πράξεις». Σωστό είναι αυτό, αλλά η ιστορία δεν θυμάται μόνον του "θαρραλέους ηγέτες". Όλους τους θυμάται. Έχει γερό μνημονικό.

Θυμάται τους Εφιάλτες, τους Νενέκους, τους Γουλιμήδες… Όλους τους θυμάται. Και ήρωες και προδότες. Και φιλέλληνες και ανθέλληνες.

Αυτοί οι Σαουδάραβες που δολοφόνησαν τον Κασόγκι, ή είναι ερασιτέχνες του νηπιαγωγείου, αφού έκαναν τόσο χοντροκομμένη δουλειά, αφήνοντας παντού τα ίχνη τους, ή έγινε σκόπιμα ό,τι έγινε για να στείλει μήνυμα το Ριάντ, τι θα πάθουν όσοι είναι ανυπάκουοι.

Δηλαδή, ο Ερντογάν που βάλλει κατά της Σαουδικής Αραβίας, το κάνει από φιλάνθρωπη διάθεση; Πόνεσε για τον δημοσιογράφο που δολοφονήθηκε; Γι’ αυτό έχει εκατοντάδες δημοσιογράφους στην φυλακή αναίτια; Στυγνός εκβιαστής είναι ο Ερντογάν, και κάτι πάλι προσπαθεί να κερδίσει από τους Σαουδάραβες.

Ευρηματική η παρομοίωση του Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας στο Κοινοβούλιο για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος της χώρας του, με μια κόρη που θα κάνει πλούσιο γάμο. Δεν είπε όμως κάτι και για τον προξενητή που απομακρύνθηκε. Ίσως επειδή είναι σπόρος, μπορεί να ξαναφυτρώσει εκεί που δεν τον περιμένεις:
«Ξέρετε έχω ένα γιο και μία κόρη. Η κόρη μου θα παντρευτεί, θα φύγει από το σπίτι και θα πάει σε μια πλούσια οικογένεια, εκεί πιστεύετε ότι θα αλλάξει; Όχι, η ίδια θα είναι και δεν πρέπει να την εμποδίσω. Γνωρίζω ότι θα προσθέσει ένα άλλο όνομα πάνω στο δικό της, αλλά θα είναι πάλι η κόρη μου, δεν θα αλλάξει κάτι. Έτσι είναι και με το "Μακεδονία"»,
είπε ο Ζαέφ μιλώντας στους βουλευτές, εξηγώντας πως με την συνταγματική αλλαγή δεν αλλάζει ταυτότητα η χώρα.


Κατήγγειλε κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων στα hot spots ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση και τον έπαυσε από τη θέση του ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, επικαλούμενος "αδυναμία συνεργασίας"! Κι εμείς πώς θα βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει κακοδιαχείριση και άλλα σοβαρά που κατάγγειλε ο μέχρι χθες διευθυντής Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών;

Σχετικά με το πόσο θα διαρκέσει η στρατιωτική ουδετερότητα της Σερβίας, ο συντάκτης της εφημερίδας "Nedeljnik", Φιλίπ Σβαρμ, λέει ότι η επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, στο Βελιγράδι, και στις κοινές ασκήσεις που έγιναν για περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, στις οποίες συμμετείχαν δεκάδες χώρες, στη μεγαλύτερη που έγιναν ποτέ στη Σερβία, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο προσχώρησης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ.

Η "Δημοκρατική Συμπαράταξη" κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, ζητώντας να μάθει αν αληθεύει ότι στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου έγινε λόγος για την "διαχείριση μυστικών κονδυλίων" και για "χρηματοδοτήσεις από τον Τζορτς Σόρος για την προώθηση της συμφωνίας των Πρεσπών".

Οι αποσταθεροποιητικές ενέργειες του Σόρος στα Βαλκάνια είναι γνωστές. Το πόσο χρήμα και σε ποιους έδωσε [στην Ελλάδα;] όπως υπαινίχτηκε ο Π. Καμμένος, θα το μάθουμε ίσως, αν αλλάξει η αμερικανική κυβέρνηση τους διπλωμάτες στα Βαλκάνια, που είναι όλοι του κλίματος Σόρος, πλην αυτού των Τιράνων, που έφυγε προ μηνός - στο Καζακστάν. Ποιοι θα αποκαλύψουν;

Καλλισθένης εν δήμω
Voria




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]