Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνένοχοι στο έγκλημα...


Πολύ ωραία όλα αυτά. Ο Καμμένος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και είναι ο ανεπίσημος πρωθυπουργός της χώρας. Δεν το λες και αποτυχία στη ζωή του. Ο υφυπουργός της ΝΔ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και στρατάρχης Πάνος τώρα και πρωθυπουργάρα που κρατά όμηρο τον μικρό Αλέξη. Δεν μπορείς να πεις. Επιτυχημένος μέχρι τέλους.

Όμως, δεν έχει καμιά σημασία η επιτυχία και η αποτυχία των πρωταγωνιστών μιας τραγικής κυβέρνησης, της χειρότερης των τελευταίων δεκαετιών. Σημασία έχει η εικόνα που εκπέμπει η χώρα αλλά και τα μυστικά και ψέματα που βγαίνουν στο φως. Δήθεν μυστικά και ψέματα δηλαδή αφού όλοι τα ξέρουν χρόνια τώρα.

Έμεινε έκπληκτος π.χ. ο Κοτζιάς για τις ρουκέτες Καμμένου για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ. Τα οποία ελέγχονται για ποσά πάνω από 25 χιλιάρικα αλλά άμα είναι 24.999 όλα καλά.

Μάλιστα, ω του θαύματος, ανακάλυψε και η ΝΔ ότι υπάρχουν μυστικά κονδύλια. Τόσα χρόνια και τόσοι υπουργοί και πρωθυπουργοί δεν ήξεραν, τώρα το έμαθαν.

Ναι κύριοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς. Πάντα υπήρχαν μυστικά κονδύλια και στο ΥΠΕΞ και σε άλλα υπουργεία. Και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, παραγοντίσκοι, λαμόγια και δημοσιογράφοι έκαναν τρελές περιουσίες.

Εξεπλάγησαν όλοι με τις καταγγελίες Κοτζιά για το που πήγαν τα κονδύλια για τους πρόσφυγες. Σιγά το πράγμα. 1,6 δισ. ευρώ πέρασαν από την Ελλάδα, πάνω από 100 εκατ. στο Πεντάγωνο. Τι έγιναν τα λεφτά; Μάλλον… μουσακάδες για να τρώνε οι πρόσφυγες και να μη διαμαρτύρονται. Το μεγάλο φαγοπότι έχει γίνει, έλεος δηλαδή που τώρα το ανακάλυψαν όλοι.


Λέει ο Καμμένος ότι ο Σόρος μοιράζει εκατομμύρια για να προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών. Σιγά το πράγμα. Το ίδιο κάνουν και οι Ρώσοι και διάφοροι επιχειρηματίες για να μη γίνει. Κάποιοι αυτή την ώρα κάνουν χρυσές δουλειές. Τοπικοί παράγοντες, υπηρεσιακοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι. Μη γελιόμαστε. Γίνεται ό,τι γινόταν και με το σχέδιο Ανάν. Τρελά λεφτά πέφτουν, κάποιων λιγδώνει το αντεράκι και τα κόμματα απλά πέφτουν από τα σύννεφα.

Αστεία πράγματα. Εκεί είναι το μεγάλο παιχνίδι. Κι όχι αν τα βουβάλια τσακώνονται στο υπουργικό και οι άλλοι το παίζουν διαιτητές. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος τσακώθηκαν γιατί τα άπλυτα της κυβέρνησης είναι πολλά. Ποιο ηθικό πλεονέκτημα κι αηδίες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με παιχνίδια εξουσίας και… μπικικίνια. Όλα τα άλλα είναι για δήθεν ιδεολόγους.

Ο Κοτζιάς ανέκαθεν το μόνο που ήθελε ήταν η γεύση της εξουσίας. Δεν τον έκανε ο Παπανδρέου υπουργό και πήγε στον Αλέξη. Θα μείνει στην ιστορία ως ο εμπνευστής μιας άθλιας συμφωνίας για το Μακεδονικό.

Ο Καμμένος δεν χρειάζεται συστάσεις. Ανεξέλεγκτος, με μοναδική έγνοια την καρέκλα. Θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει.

Ο δε Τσίπρας είναι απλά ένας άβουλος πρωθυπουργός που αυτή τη φορά βρίσκεται σε περιδίνηση. Δεν ξέρει τι του γίνεται και θέτει σε κίνδυνο τη χώρα.

Ψάχνουν λέει τα «βαθιά λαρύγγια» που διέρρευσαν τους διαλόγους στο υπουργικό. Σιγά ρε «μωρές παρθένες», τώρα καταλάβατε ότι υπουργοί και υφυπουργοί μιλάνε σαν γαλιάντρες. Τόσα χρόνια στεγανά και τώρα ανακαλύψαμε τις διαρροές. Ντροπή.

Το δελφινάριο της κυβέρνησης συνεχίζει να παίζει πρωί - μεσημέρι την παράστασή της. Δυστυχώς το εισιτήριο για όλους εμάς είναι πολύ ακριβό. Όχι, όμως, να μας πιάνουν και κορόιδα. Όλοι τους είναι συνένοχοι στο έγκλημα, και οι παλιοί και οι καινούργιοι και εμείς που τους επιλέγουμε.

Όφις Ιοβόλος
AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]