Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαβρόγλου: Άμεση ενεργοποίηση του νόμου για τους μουφτήδες


Δεν υπάρχει πάγωμα του Προεδρικού Διατάγματος για τους μουφτήδες. Αντιθέτως, υπάρχει ενεργοποίηση άμεσα του νόμου, ανεξάρτητα από την έκδοση του Π.Δ.

Αυτό διευκρίνισε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου. Αφορμή ήταν η σχετική επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Δημήτρη Καμμένου, που δεν συζητήθηκε λόγω κολλήματος που είχε, αλλά ο κ. Γαβρόγλου θέλησε να το διευκρινίσει, όπως είπε, γιατί αφορά ένα σοβαρό θέμα.

Το ότι ο κ. Γαβρόγλου αναγνωρίζει ως σοβαρό το θέμα των Μουφτήδων, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το ότι τελικά δεν το συζήτησε, αλλά αρκέστηκε σε μια εκ μέρους του ανακοίνωση, μειώνοντας την σοβαρότητα του θέματος και ταυτόχρονα εξευτελίζοντας τη θεσμική διαδικασία της συζήτησης επί του Κοινοβουλίου, αλλά και του υπουργού Παιδείας, θέση την οποία καταλαμβάνει ο ίδιος... Φυσικά, δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό έχει ο οποιοσδήποτε -ακόμη και αν είναι υπουργός-, αλλά δικαίωμα στον εξευτελισμό θεσμών δεν έχει κανένας, ακόμη και αν είναι υπουργός. Και αυτό είναι κάτι που ο κ. Γαβρόγλου αδυνατεί να κατανοήσει..., όπως "δεν κατανοεί" και το είδος των παρεμβάσεών του σε θέματα που -όπως αποδεικνύεται- τον ξεπερνούν κατά πολύ σε βαρύτητα και σοβαρότητα. Δυστυχώς για τον ίδιο, έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και οι πολιτικές συμπεριφορές του δεν συνάδουν με το ειδικό βάρος της γενέτειράς του...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]