Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι συμβαίνει με τον Ερντογάν;


Ο Ερντογάν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου!

Ένα περιστατικό μη συνηθισμένο, ήρθε να ταράξει την δημοσιότητα. Πρωταγωνιστής σε αυτό ο τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια επίσημης εμφάνισής του, δίπλα στον Μολδαβό πρόεδρο... Και αυτό το περιστατικό επανέφερε φήμες για την υγεία του τούρκου Προέδρου και ειδική αγωγή φαρμάκων στην οποία έχει υποβληθεί. Και αυτό το περιστατικό ενδεχομένως να αποτελέσει την θρυαλλίδα νέων (δικαιολογημένων) συζητήσεων σχετικών με της ικανότητα του κ. Ερντογάν στην εκτέλεση των καθηκόντων του στην θέση του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν να μη μπορεί να συγκρατήσει τη.. νύστα του κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Μολδαβό ομόλογό του.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]