Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για την άθεη Αριστερά αξία έχει ό,τι αποφέρει χρήμα


Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Φρονώ ότι σήμερον η λογική αγνοείται και δη εκ της παρούσης κυβερνήσεως, ως άριστου μεταποιητή της πραγματικότητας και «μετρ» της αποτελεσματικής προπαγάνδας από τις σχολές του πάλαι ποτέ «σιδηρού παραπετάσματος» εις τις οποίες εμυήθη.

Η άσκηση φαιάς προπαγάνδας και η χειραγώγηση των μαζών διά ψυχικής βίας να αποδεχθούν το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας, την ποδοπάτηση του υπέρτατου νόμου του κράτους ως μία φυσιολογική και ομαλή εξέλιξη της «πανάκειας» του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς προαπαιτεί, αφενός, τέχνη από τον αυτουργό και, αφετέρου, διανοητικά λοβοτομημένη μάζα, η οποία είναι ρυθμισμένη, ούσα αφιονισμένη, να καταφάσκει εξ ενστίκτου ό,τι η αυθεντική θρησκεία της Αριστεράς αρθρώνει. Η εγκαθίδρυση μιας στρεβλής νέας τάξης πραγμάτων έχει πειθαναγκάσει τις ευρείες άνοες μάζες περί της αλήθειας τής -ασφαλώς συνεπικουρούν και τα εξωνημένα ΜΜΕ, τα οποία τελούν ανυπερθέτως σε διατεταγμένη υπηρεσία- προπαγάνδας αντί παχυλών ανταλλαγμάτων.

Ο λόγος περί της πυροδοτήσεως συζητήσεως, ο νεαρός, τον οποίο ΜΜΕ προέβαλαν ένεκεν του σεξουαλικού προσανατολισμού, γεγονός το οποίο ουδέναν αφορά, πέραν του συμβάντος και των συνθηκών τελέσεως.


Η σκοπιμότητα όμως εξ αφορμής της μνήμης του τεθνεώτος από τους δήθεν «ιδικούς του», σφετεριζόμενους ανιέρως το συμβάν, να ασκήσουν λίαν άτοπα μία δήθεν άκαιρη μικροπολιτική και με πρωτόφαντο ρατσιστικό τρόπο να απαγγείλουν ανεδαφικές κατηγορίες, κατηγοριοποιώντας συλλήβδην μία κοινωνία ως «φασίστες», αντιλαμβάνεστε ότι οδηγεί τη δημοκρατία μας σε κλυδωνισμό και τείνει προς μία εκτροπή εκ των ενόντων, η οποία επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί πολύ σοβαρά.

Ηθικός αυτουργός, βεβαίως, είναι η κυβέρνηση, η οποία προέβη σε διχαστικές και εμπρηστικές δηλώσεις δήθεν περί «αυτοδικίας», παρεμβαίνοντας ιταμώς στο πεδίο της τρίτης εξουσίας, λίαν σκοπίμως για να προσεταιριστεί τις ψήφους των κοινωνικών αυτών ομάδων.
Η ίδια η κυβέρνηση όμως δεν έδειξε καμία ευαισθησία για την αποτρόπαια δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου, καμία ευαισθησία για τους 99 νεκρούς από τις πυρκαγιές στο Μάτι τον Ιούλιο, καμία ευαισθησία για κάθε ανώνυμο Ελληνα, ο οποίος πέφτει θύμα της εγκληματικότητας σε καθημερινή βάση λόγω της πολιτικής αβελτηρίας και της ανοχής στο οργανωμένο έγκλημα για άδηλους λόγους, το αυτό και τους νεκρούς της Marfin! Εκεί δεν υπάρχουν ατομικά δικαιώματα;

Εν κατακλείδι, για τους σταυροφόρους της άθεης Αριστεράς αξία έχει ό,τι αποφέρει χρήμα, αυτά προφανώς διδάσκει ο μαρξισμός εις τον οποίο ομνύουν πίστη, όμως, πέραν του ιστορικού υλισμού, υπάρχει και η Θεία Δίκη.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]