Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκόπια ζητάνε 3.000 δισ. από την Ελλάδα για την "Κατεχόμενη Μακεδονία του Αιγαίου"


Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δηλαδή, αναρωτήθηκε εάν (οι Έλληνες που κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι εξ αιτίας αυτών που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.

Ο Πετρόφ έγραψε ότι η "Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα".


«Ο Τοντόρ Πετρόφ στο Facebook έγραψε ότι η ‘Μακεδονία’ απαιτεί 3.000 δις ευρώ ως αποζημίωση από την Ελλάδα για την κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου και της γενοκτονίας του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και την αξιοποίηση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912!»
Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγραψε η Καρακαμίσεβα.

infomax.mk
The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αναμενόμενα τα παρατράγουδα μετά τη "συμφωμία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε και για μακεδονική εκκλησία
    https://www.naftemporiki.gr/frontpages/latest/imerisies-politikes/estia/full

    Ο γνωστός παπα-Τσαρκνιάς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]