Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στημένο το Βελγικό πρωτάθλημα... Αν είναι δυνατόν!!!


Η πατρίδα του Γιούνκερ βγάζει λαμόγια και απατεώνες!!!

Μεγάλο σκάνδαλο στημένων αγώνων και ξέπλυμα χρήματος έρχεται να βάλει «φωτιά» στα θεμέλια του βελγικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, οι αστυνομικές Αρχές, έχοντας στα χέρια τους στοιχεία, προχώρησαν σήμερα το πρωί στις συλλήψεις μάνατζερ, προπονητών και διαιτητών με κατηγορίες για υπεξαίρεση χρήματος, αλλά και στήσιμο αγώνων.

Ανάμεσά τους, μεγάλα ονόματα του χώρου και δύο που είχαν σχέση έμμεσα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τον Ιβάν Λέκο, νυν τεχνικό της Μπριζ, και μέχρι πρότινος βοηθό του Τούντορ στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Μότζι Μπαγιάτ, ο οποίος συμμετείχε στις αποκτήσεις των Ζιλέ και Προτό στον Ολυμπιακό.

Εκτός αυτών, η Αστυνομία έχει συλλάβει και τον πρώην τεχνικό της Άντερλεχτ, Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ, και διεξάγει έρευνες στα γραφεία μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος για να βρει περισσότερα στοιχεία.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]