Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για τουρκικό αίτημα προς τη Ρωσία για αντιαρματικά Kornet ομιλεί ο τουρκικός Τύπος


Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής – άρα καλά πληροφορημένης – «Γενί Σαφάκ», η Τουρκία συζητά με τη Ρωσία την προοπτική νέας προμήθειας του γνωστού αντιαρματικού συστήματος κατευθυνομένων πυραύλων Kornet.

Πρόκειται για προμήθεια η οποία, εάν τελικά υλοποιηθεί, επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμα διμερούς συνεργασίας με τη συνεπαγόμενη μεταφορά τεχνογνωσίας.



Οι Τούρκοι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, συζητούν με τους Ρώσους και συνεργασία στον τομέα προστασίας – θωράκισης των αρμάτων.

Το αντικείμενο της στρατιωτικής συνεργασίας αποτέλεσε τμήμα των διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Υψηλού Επιέδου Τουρκο-ρωσικού Συμβουλίου Συνεργασίας (UDIK).

Άλλοι τομείς συνεργασίας που εξετάζονται είναι η συντήρηση όπλων και πυρομαχικών που χρησιμοποιούνται το τρέχων διάστημα «στον συνεχιζόμενο πόλεμο ενάντια στον τρόμο στη Συρία και το Βόρειο Ιράκ»…

Οι Τούρκοι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για προμήθειες οχημάτων και εξοπλισμό των δυνάμεων πεζικού. Το πρώτο παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε που θα επικεντρωθεί, καθώς η τουρκική αμυντική βιομηχανία διαθέτει σημαντικούς κατασκευαστές οχημάτων. Ενδεχομένως και να επιθυμούν οι Τούρκοι να προωθήσουν κάποιο δικό τους όχημα στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

yenisafak
HellasJournal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]