Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τη Συρία και η Μόσχα του θυμίζει...


«Ποτέ δεν είπα πότε ακριβώς θα λάμβανε χώρα μια επίθεση στη Συρία. Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα ή να μην πραγματοποιηθεί καθόλου σύντομα», ανέφερε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, σε μια αινιγματική δήλωση που έκανε μέσω ανάρτησής του στο twitter, αναφορικά με τις ετοιμασίες που κάνουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της για επίθεση στη Συρία, μετά τη χρήση χημικών όπλων κατά αμάχων στην πόλη Ντούμα, πριν από λίγες μέρες.

Ο Τραμπ πρόσθεσε πως «σε κάθε περίπτωση, οι ΗΠΑ, υπό τη διακυβέρνησή μου έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με την εξάλειψη της περιοχής από τον ISIS» και διερωτήθηκε για το «πού είναι ένα "ευχαριστώ Αμερική";»


Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το πιθανότερο πλέον είναι η εντολή «άρξατε πυρ» να δοθεί μόλις αναπτυχθεί πλήρως η αμερικανική αρμάδα που βρίσκεται εν πλω προς την νοτιοανατολική Μεσόγειο, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Harry Truman – κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι ρευστή και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά -ακόμη και το να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός της τελευταίας στιγμής ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Μόσχα.

Ρωσία: Το Ισλαμικό Κράτος δημιουργήθηκε μετά την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, με ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook, υπενθυμίζει στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ότι το «Ισλαμικό Κράτος» υπήρξε αποτέλεσμα της αμερικανικής επέμβασης στο Ιράκ.

Η Ζαχάροβα προέβη στην υπενθύμιση αυτή με αφορμή την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στην σελίδα του στο Twitter στην οποία έγραψε ότι η κυβέρνησή του έκανε «μια άριστη δουλειά για την απελευθέρωση της περιοχής από το ΙΚ» την οποία ολοκληρώνει διερωτώμενος με την φράση «Που είναι το δικό μας "Ευχαριστώ Αμερική;"»

Απαντώντας στο μήνυμα αυτό η Ζαχάροβα έγραψε: «Απλώς δεν έχουν ακόμη σταματήσει όλοι να ευγνωμονούν την Αμερική για το Ιράκ, όπου το Ισλαμικό Κράτος υπήρξε αποτέλεσμα της επέμβασης».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]