Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κραυγάζει για πραξικόπημα ο ξένος τύπος


Άφωνοι έχουν μείνει οι ξένοι δημοσιογράφοι, παρακολουθώντας την… ελληνική δημοκρατία στην πράξη.

Οι δημοσιογράφοι αμφισβητούν τη δημοκρατική νομιμοποίηση των διαδικασιών, με την Telegraph να κάνει λόγο για παρωδία. 

Μάλιστα, εδώ και λίγη ώρα, «βουίζει» το Twitter με σχόλια περί συνταγματικού πραξικοπήματος, τα οποία παρακολουθούν πολύ στενά τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

«Θα είναι μια πολύ μακρά μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο εάν τα πράγματα συνεχίσουν με τους ρυθμούς που είδαμε τις τελευταίες ώρες. 

Το Twitter αρχίζει να ρωτά μήπως γίνεται πραξικόπημα στην Ελλάδα σήμερα», σημειώνουν οι δημοσιογράφοι της Telegraph.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δεν είναι στη Βουλή για την ψηφοφορία. Μην ξεχνάτε ότι είναι ο επικεφαλής ενός εκ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά η Telegraph.

«Η ελληνική δημοκρατία στην πράξη», είναι το μάλλον δεικτικό σχόλιο του Guardian, ο οποίος εξηγεί ότι ακόμα και οι ίδιοι οι Έλληνες απελπίζονται με τις διαδικασίες.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]