Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρειος Πάγος: Αντισυνταγματικά τα μέτρα για τους μισθούς των δικαστικών...

Πριν από λίγο ολομέλεια του Αρείου Πάγου που μόλις ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι τα όσα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θίγουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων και συνεπώς δεν θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Η εξέλιξη έρχεται την ώρα που στη Βουλή διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία για την συνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου.

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς, μία απορία έχουμε: Δηλαδή, μόνο οι μειώσεις των δικαστικών είναι αντισυνταγματικές; Των υπολοίπων Ελλήνων κρίνονται καθ' όλα νόμιμες; Αν αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, τότε όλοι καταλαβαίνουμε ποιοί και πως επέτρεψαν στους πολιτικούς να καταστρέψουν την χώρα..., με αντίτιμο έναν καλό μισθό μίας συντεχνίας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών.
    Η Βουλή αποφάσισε ότι το μνημόνιο είναι σύμφωνο με το Σύνταγμα.
    Ποιος δίνει σημασία στον Άρειο Πάγο;
    Ότι πληρώνεις παίρνεις.
    Έχουμε τους βουλευτές και την κυβέρνηση που μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]