Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Βουλιάζει» από κόσμο το Σύνταγμα παρά τη βροχή - Μολότοφ, κουκουλοφόροι και αύρες απέναντι σε 100.000 πολίτες


«Βουλιάζει» το κέντρο της Αθήνας από διαδηλωτές!
 
Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βρίσκονται αυτή την ώρα μπροστά από το Κοινοβούλιο και με μία φωνή φωνάζουν ένα μεγάλο «Όχι στο Μνημόνιο 3»!

18:35 – Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ “σκαρφάλωσαν” πάνω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και ανάρτησαν πανό, το οποίο αναγράφει “Καταστρέφετε τη χώρα – Φύγετε από εδώ”. Το “παρών στο Σύνταγμα” δίνουν και οι βουλευτές του κόμματος, κ.κ. Δημήτρης Παπαδημούλης και Σοφία Σακοράφα.

18: 10 – Το μπλοκ της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταφθάνει στην πλ. Συντάγματος

18:05 – Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έξω από τη Βουλή. Με επικεφαλής των πρόεδρο του κόμματος κ. Πάνο Καμμένο και τους βουλευτές ενώθηκαν με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα.

18:00 – Κόσμος ανεβαίνει συνεχώς από την Ερμού.

17:45 – Χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν στο Σύνταγμα

17:00 – Το «παρών» στο Σύνταγμα δίνουν και οι Αγανακτισμέν
οι Μοτοσικλετιστές.

Άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας δίνουν το “παρών” στο συλλαλητήριο, την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

“Φρούριο” το Κέντρο

Οι περισσότεροι δρόμοι γύρω από κέντρο είναι κλειστοί, ενώ με τις ασπίδες παρά πόδας και σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. Μάλιστα, το «παρών» δίνουν οι υδροφόρες της ΕΛ.ΑΣ.

Για λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.

Άρχισαν οι μολότοφ

Λίγο πριν τις 8 άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες μολότοφ. Το παρακράτος έπιασε δουλειά. Σιγά μην άφηναν τον κόσμο να διαδηλώσει... Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στους δρόμους της Αθήνας έχουν βγει οι αύρες, μετά από 37 χρόνια!!!
Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται, άραγε, για να παραδεχθεί και ο πλέον παραδόπιστος πως κράτος και παρακράτος αποτελούν ένα και το αυτό; 

Live εικόνα ΕΔΩ http://www.ustream.tv/channel/10391454

Πηγή: newsbomb.gr
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]