Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυξάνουν 500% το εισιτήριο για εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία


Απίστευτη πρόκληση με το νέο μνημόνιο που προφανώς έχει στόχο να αφήσει τον κόσμο να πεθάνει στον δρόμο.

Την ώρα που κόβουν τα πάντα, πενταπλασιάζουν το εισιτήριο επίσκεψης στα νοσοκομεία. Εκεί όπου πηγαίνουν οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι για να γράψουν τα απαραίτητα φαρμακά τους αλλά και να εξεταστούν, η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες.

Το εισιτήριο από τα 3 ευρώ έφτασε στα πέντε και σήμερα με μια πρωτοφανή απόφαση ανέβαζουν την τιμή στα 25 ευρώ! Με έμμεσο τρόπο δηλαδή ιδιωτικοποιούν την υγεία και διαλύουν οριστικά το ΕΣΥ. 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]