Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ψηφίζουν αυτά τα μέτρα;


Η ερώτηση είναι σαφής και βρίσκεται στο μυαλό και στα χείλη όλων των ψύχραιμων και σοβαρά σκεπτόμενων για το μέλλον αυτής της πολύπαθης πατρίδας. «Γιατί οι βουλευτές συντάσσονται υπέρ της ψήφισης μέτρων που θα ισοπεδώσουν την Ελλάδα και θα την καταστήσουν χώρα υποτελή ενώ θα ισοσκελίσουν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με αυτό των υπολοίπων Βαλκανικών χωρών;»

Δυστυχώς, οι εκπρόσωποι του έθνους, σε αυτό το τραγικό κοινοβούλιο, το οποίο άγεται και φέρεται από προσωπικές επικύψεις και υποκλίσεις των ηγετών της χώρας προς τις «δάνειες δυνάμεις» και τη Νέα Τάξη, υποτάσσονται στην ανάγκη επιβίωσης του κομματικού μηχανισμού που τους «ανέδειξε» και μέσω αυτού επιλέγουν και την προσωπική τους επιβίωση μπροστά στον επικείμενο όλεθρο.

Ποιος είναι ο όλεθρος όμως; Είναι άραγε η (ουσιαστική) πτώχευση της χώρας; Αν και ο πραγματικός όλεθρος είναι ακριβώς αυτό, οι «ταγοί» ποσώς ενδιαφέρονται για το τι θα συμβεί στους πολίτες. Οι ίδιοι γνωρίζουν πως ο δικός τους όλεθρος θα επέλθει εάν τολμήσουν να αντιταχθούν στην επερχόμενη οικονομική (και πολιτική) δικτατορία της Ευρώπης. Αυτό ακριβώς φοβούνται, αυτό ακριβώς τρέμουν, και τρέχουν να συνταχθούν με τις δυνάμεις κατοχής, τρέχουν να εξασφαλίσουν εαυτούς, διαγράφοντας το χρέος τους προς την χώρα.

Εξάλλου, οι «ταγοί» και οι «κυβερνήτες», γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι συμμέτοχοι της δημιουργίας του χρέους. Δικές τους επιλογές ήταν εκείνες που δημιούργησαν δημοσιονομικό πρόβλημα, δική τους επιλογή ήταν η ασυδοσία της λειτουργίας των τραπεζών, δική τους επιλογή ήταν η μεταφορά του δημοσίου χρέους στις τσέπες των πολιτών… Γνωρίζουν τις ευθύνες τους, γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό εάν γίνουν γνωστές οι αδιαφανείς σχέσεις πολιτικών με τραπεζίτες και επιχειρηματίες εντός και εκτός Ελλάδας. Γι αυτό τρέχουν να διασωθούν κάτω από την «ομπρέλα» προστασίας που τους προσφέρουν εκείνοι που γνωρίζουν πολύ καλά τα έργα και τις πράξεις τους.

Και παραδίδουν την χώρα στις διαθέσεις και τις ορέξεις των «ισχυρών» που έχουν σχεδιάσει μία ευρωπαϊκή δικτατορία. Σε τίποτε δεν διαφέρουν οι ημέρες αυτές από εκείνες του Οκτώβρη του 1940. Μόνο που τότε, η κυβέρνηση (με φασίστα πρωθυπουργό, αξίζει να τονισθεί) προτίμησε να αφουγκραστεί την ιστορική της ευθύνη και αρνήθηκε στους ισχυρούς μέσα από ένα μεγάλο και ιστορικό όχι. Οι σημερινοί τραγελαφικοί ανεπιτήδευτοι πολιτικοί επαγγελματίες διασώστες, επέλεξαν να καταστρέψουν την χώρα για να διασωθούν οι ίδιοι. Επέλεξαν να συνταχθούν με τους ισχυρούς, να διασφαλίσουν την προσωπική τους ατιμωρησία, την προσωπική τους ατιμωρησία, την προσωπική τους πλούσια διαβίωση, ρίχνοντας την χώρα σε κατάσταση δουλείας και επιτρέποντας στους πολίτες να βιώσουν πρωτοφανή αισθήματα ανασφάλειας και αγώνα για την καθημερινή επιβίωση…

Ανάξιοι όντες, αυτοί οι πολιτικοί, παρεχώρησαν εθνική κυριαρχία, παρεχώρησαν την εθνική ανεξαρτησία, και κατέστησαν ξένους ως αρμόδιους να διαχειριστούν θέματα της πατρίδας μας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως οι ξένοι θα προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος των δικών μας… Γνωρίζουν πολύ καλά οι «εκπρόσωποί» μας και έχουν επιλέξει να είναι όργανα της ευρωπαϊκής δικτατορίας, το πείραμα της οποίας ξεκίνησε από την Ελλάδα (την πιο «έτοιμη» χώρα) για να απλωθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτόν τον αγώνα δίνουν οι «ταγοί»… Υπέρ της νομιμοποίησης κατοχής της χώρας θα ψηφίσουν, υπέρ της παύσης κάθε δημοκρατικής διαδικασίας λειτουργούν… ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο, το οποίο για τον Ελληνικό λαό έχει μετατραπεί σε κυνοβούλιο…

Δυστυχώς και προκειμένου να μην συμβούν όλα αυτά, η λύση βρίσκεται στα χέρια του Ελληνικού λαού, ο οποίος βομβαρδίζεται και τρομοκρατείται καθημερινά ποικιλοτρόπως και ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, δεν μπορεί να διανοηθεί πως το πρόβλημα δεν είναι το έλλειμμα χρήματος και η αύξηση του χρέους, αλλά το έλλειμμα ήθους και η αύξηση του πολιτικού ενδοτισμού… Αυτός ο λαός, σήμερα, βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, απολύτως αποπροσανατολισμένος, απολύτως παραπληροφορημένος και έτοιμος να διαιρεθεί για να διευκολύνει τους σχεδιασμούς των νεοταξικών υπαλλήλων που προφασίζονται πως κυβερνούν, ενώ στην πραγματικότητα… αυτοδιασώζονται. Και η απόδειξη περί αυτού είναι πως ψηφίζουν ένα πολυνομοσχέδιο χωρίς καν να το έχουν διαβάσει… Και, τέλος, πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές πως οι «διασώστες» μας δεν ψηφίζουν δια ανατάσεως ή δια ανεγέρσεως… αλλά δια επικύψεως…

Η μόνη λύση, για να μην «νομιμοποιηθεί» (όσο μπορεί να νομιμοποιηθεί η παραβίαση της λαϊκής βούλησης) το επικείμενο αίσχος παράδοσης της χώρας και της μεταβολής των πολιτών της σε εργαλεία υπερπλουτισμού ολίγων, είναι η έναρξη μίας συνεχόμενης γενικής απεργίας, η οποία θα τερματιστεί με την σύλληψη και απομάκρυνση από την εξουσία των σημερινών (δια)κυβερνώντων. Είναι προτιμότερο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα να κυβερνηθεί η χώρα από τους επικεφαλείς των θεσμικών φορέων, παρά να συνεχίσει να διοικείται από εκείνους που δημιούργησαν το αδιέξοδο για να προσφέρουν (ως λύση μονόδρομου) στη συνέχεια την χώρα ως λάφυρο στους νεοταξίτες εργοδότες τους… Όταν απομακρυνθούν και τιμωρηθούν οι εφιάλτες, θα μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο μας. Για όσο θα συνεχίσουν να διοικούν, θα συνεχίσουμε την πορεία μας προς την ίδια μας την καταστροφή… επιτρέποντας την εκκίνηση μίας ευρωπαϊκής δικτατορίας, μέσα από την χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία…


ΥΓ: Η Χούντα της Ευρώπης γεννιέται και οι εδώ υποτακτικοί της, ετοιμάζουν το έδαφος μετατρέποντας μία χώρα σε χώρο και τους κατοίκους της σε σκλάβους. Μην παραξενευτείτε εάν μετά από λίγο καιρό τους ακούτε να ισχυρίζονται πως "το έκαναν για το παιδί τους..." Όσο για όλους εκείνους που θα τρέξουν να χαρακτηρίσουν ως "συνωμοσιολογικά" τα παραπάνω, ας θυμηθούν πως το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου ήταν πως έπεισε για την ανυπαρξία του...

Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Δεν καταλαβαίνουν από ιστορική ευθύνη αυτοί οι υπάνθρωποι, Κωνσταντίνε. Είναι σαν να έχουν βρυκολακιάσει οι Ράλλης, Τσολάκογλου, Πάγκαλος και οι υπόλοιποι γερμανοτσολιάδες και βγήκαν στην επιφάνεια για να μας ξαναπιούν το αίμα. Άξιοι απόγονοι εκείνων των δωσίλογων οι εικονιζόμενοι. Τους εύχομαι να τη βρουν από κάπου σε αυτή τη ζωή αυτά τα τσιράκια που παίρνουν εκατομμύρια Έλληνες όμηρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η προηγούμενη ευρωπαϊκή δικτατορία (με τους ίδιους πρωταγωνιστές - συνεργούς και τους ίδιους "από μηχανής θεούς") ρήμαξε μια γενιά. Φωτογραφίες του Πειραιά από το '56- '57 δείχνουν ακόμα τα βομβαρδισμένα κτίρια και τους Έλληνες ρακένδυτους στους δρόμους. Η Ελλάδα αιμορραγούσε 10 χρόνια μετά τον πόλεμο ενώ τα Παρίσια και τα Λονδίνα (οι πρώην "σύμμαχοι") χόρευαν ροκ εντ ρολ χάρη στα λεφτά των "από μηχανής θεών". Τίποτε δεν θα πάει μπροστά εάν ο λαός μας δεν μάθει σωστά την Ιστορία του και δεν αναγνωρίσει στα σημερινά τεκταινόμενα την επανάληψη του σεναρίου πού παίζουν ξανά και ξανά εις βάρος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πρέπει να μήν αφήσουμε κανένα απόγονο απο αυτούς τους υπάνθρωπους ,γιατι συμβαίνει το ίδιο που έγινε και το 40

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]