Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Λεηλατούνται» και τα τελευταία ελληνικά κτήρια στην Πόλη


Με το πρόσχημα του εξωραϊσμού και της αναβάθμισης κατεδαφίζονται και τα τελευταία ελληνικά κτίσματα στην Πόλη, με απόφαση «κατεπείγουσας απαλλοτρίωσης». Θέλουν να εξαφανίσουν πλήρως το ελληνικό παρελθόν για να συνεχίζουν να παραμυθιάζουν του πολίτες για δήθεν τουρκικό έθνος και γηγενείς Τούρκους εκεί.

Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται σε «κατεπείγουσα απαλλοτρίωση» που θα πραγματοποιηθεί στις ιστορικές συνοικίες της Πόλης, Φανάρι – Μπαλατά Αϊβάνσαραϊ.

Κατά αυτόν τον τρόπο θα «λεηλατηθούν» και τα τελευταία κτίσματα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Η επείγουσα απαλλοτρίωση εφαρμόζεται μόνο σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, επιστράτευσης, φυσικών καταστροφών, πολέμου…

Φαίνεται ότι η Τουρκία βρίσκεται σε διαρκή έκτακτη ανάγκη, αφού οι πέτρες μιλούν και αυτές δεν λένε ψέματα.

Πηγή: Πυγμή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]