Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταγγελίες του Estulin για την λέσχη Bilderberg στο Ευρωκοινοβούλιο

  • "...Μέχρι να μπορέσουμε να φέρουμε την ανθρωπότητα στην εποχή της λογικής, η ιστορία θα διαμορφωθεί, όχι από τη θέληση των μαζών της ανθρωπότητας, αλλά από λίγες χούφτες οι οποίοι, για τους σκοπούς του καλού ή του κακού, θα καθοδηγήσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας εν γένει ως αγέλες αγελάδων στρέφοντας προς και από το βοσκότοπο-και, ενίοτε, και στο σφαγείο..."
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μίλησε την περασμένη Τρίτη ο Daniel Estulin, συγγραφέας του βιβλίου The True Story of the Bilderberg Group». Ο Εστουλιν προσκλήθηκε να μιλήσει από τον Ιταλό Mario Borghezio.
Και τι δεν είπε για τον Μπαρόζο, τον Ρομπάι, φυσικά για την Μπίλντερμπεργκ, την «ιδεολογία της για ONE WORLD COMPANY LIMITED».
Μέσα σε όλα αυτά αναφέρθηκε και στο σχέδιο που αποφασίστηκε για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Εστουλιν, η Ελλάδα και η επιβίωση του ευρώ με την ανάκαμψη ή όχι της ευρωζώνης θα είναι το «ψητό».
Η συνέντευξη Τύπου Estulin Daniel στις Βρυξέλλες
Κυρίες και κύριοι,
Είμαστε τώρα σε θέση να αλλάξουμε την ιστορία. Τελικά πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει μέλλον. Τώρα, ο κάποτε απογοητευμένος πληθυσμός που δεν είχε κανένα σκοπό, βγαίνει από τον παρατεταμένο λήθαργο του. Σε αυτό το γενικό ξύπνημα, οι άνθρωποι αρχίζουν να θέτουν τις σωστές ερωτήσεις. Δεν είναι πλέον, «τι θα κερδίσω από αυτό;» αλλά "τι είναι σωστό;" Ένα διεθνές φαινόμενο ανταπόκρισης και αντίδρασης σε μια υπερβολικά αισθητή αντίληψη ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι καταδικασμένος σε καταστροφή, εάν εμείς οι άνθρωποι δεν κάνουμε κάτι για αυτό.
Έχω γράψει ένα βιβλίο για το θέμα της ομάδος Bilderberg. Το βιβλίο αυτό, κατά κάποιον τρόπο, έχει γίνει ο καταλύτης για ένα κίνημα σε όλο τον κόσμο. Τώρα, εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο, οπότε θα ήθελα να σας εξηγήσω τι είναι η Bilderberg και γιατί πρέπει να σταματηθεί.
Στον κόσμο της διεθνούς οικονομίας, υπάρχουν εκείνοι που κατευθύνουν τα γεγονότα και αυτοί που αντιδρούν στα γεγονότα. Ενώ η τελευταίοι είναι περισσότερο γνωστοί, και μεγαλύτεροι σε αριθμό, και φαινομενικά πιο ισχυροί, η πραγματική εξουσία ανήκει στους πρώτους. Στο κέντρο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι η οικονομική ολιγαρχία που σήμερα εκπροσωπείται από την ομάδα Bilderberg.
Η οργάνωση της Bilderberg είναι δυναμική, υπό την έννοια ότι αλλάζει με την εποχή, απορροφά και επικαλύπτει νέα μέρη, ενώ απορρίπτει τα νεκρά μέρη. Τα μέλη έρχονται και παρέρχονται, αλλά το ίδιο το σύστημα δεν έχει αλλάξει. Είναι ένα αυτοδιαιωνιζόμενο σύστημα, ένας εικονικός ιστός αράχνης, όπου συμπλέκονται οικονομικά, πολιτικά, οικονομικά και βιομηχανικά συμφέροντα.
Τώρα, η Bilderberg δεν μια μυστική κοινωνία. Δεν είναι ένας κακός παντεπόπτης οφθαλμός. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία, ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι με παιδική φαντασία τους βλέπουν έτσι. Καμμία ομάδα ανθρώπων, και δεν με νοιάζει πόσο ισχυρή είναι, δεν κάθονται γύρω από το τραπέζι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, κρατώντας τα χέρια ο ένας του άλλου, κοιτάζοντας μια κρυστάλλινη σφαίρα, σχεδιάζοντας το μέλλον του κόσμου.
Είναι συνάντηση ατόμων που εκπροσωπούν μια συγκεκριμένη ιδεολογία.
Δεν είναι Παγκόσμια Κυβέρνηση (OWG - One World Government) ή Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO - New World Order), όπως πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα. Αντίθετα, η ιδεολογία τους είναι "Ένας Κόσμος Α.Ε." (ONE WORLD COMPANY LIMITED).
Πίσω στο 1968, σε μια συνάντηση Bilderberg στον Καναδά, ο George Ball, ο τότε Υφυπουργός Οικονομικών, με Κέννεντυ και Τζόνσον είπε: «Πού μπορεί να βρει κανείς, μια νόμιμη βάση για την εξουσία των διοικήσεων των εταιρειών να πάρουν αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν βαθιά την οικονομική ζωή των εθνών των οποίων οι κυβερνήσεις έχουν μόνο περιορισμένη ευθύνη;"
Η ιδέα πίσω από κάθε συνεδρίαση Bilderberg είναι να δημιουργήσουν αυτό που αυτοαποκαλούν την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΠΟΥ (THE ARISTOCRACY OF PURPOSE) μεταξύ της Ευρωπαικής και Βορειοαμερικανικής ελίτ, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης του πλανήτη. Με άλλα λόγια, η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου γιγαντιαίων καρτέλ, πιο ισχυρό από κάθε έθνος στη Γη, που προορίζεται για τον έλεγχο των αναγκών της ζωής του υπολοίπου της ανθρωπότητας, προφανώς από τη σκοπιά τους, για το δικό μας καλό και όφελος - της άπλυτης μάζας (THE GREAT UNWASHED) όπως μας αποκαλούν.
Τώρα, ο λόγος που οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι η Bilderberg και άλλες οργανώσεις που εργάζονται από κοινού, ασκούν τον έλεγχο στην παγκόσμια σκηνή, είναι ο δική τους καρτεσιανός φανταστικός κόσμος, όπου οι μεμονωμένες προθέσεις ορισμένων ατόμων, και ΟΧΙ η δυναμική των κοινωνικών διεργασιών, διαμορφώνουν τον ρου της ιστορίας με την κίνηση των εξελισσόμενων ιδεών και των θεμάτων κατά τη διάρκεια διαδοχικών γενεών ακόμη και αιώνων.
Η Bilderberg είναι ένα μέσο που φέρνει κοντά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είναι τα πιο ισχυρά και πιο επιθετικά οικονομικά συμφέροντα του κόσμου. Και αυτή τη στιγμή, είναι αυτός ο συνδυασμός που είναι ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας.
Μπορούμε να συγχαρούμε όλοι τους εαυτούς μας για το ότι σήμερα, η Bilderberg έχει γίνει κεντρικό θέμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οχι επειδή τα εμπορικά ΜΜΕ θυμήθηκαν ξαφνικά την ευθύνη τους απέναντί μας, αλλά επειδή εμείς οι λαοί, τα έχουμε εξαναγκάσει σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, με το να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί και οι συρρικνωμένοι βασιλιάδες και βασίλισσές είναι μαριονέτες των ισχυρών δυνάμεων που εργάζονται στο παρασκήνιο.
Κάτι έχει συμβεί σε εμάς τους ανθρώπους, κατά τη διάρκεια αυτής της γενικής οικονομικής κατάρρευσης. Οι άνθρωποι γενικά έχουν καταληφθεί από κάτι που δεν είναι πάντα κατανοητό σε αυτούς. Αλλά, τους αναγκάζει να ενεργήσουν με συγκεκριμένο τρόπο, για το δικό τους συμφέρον. Αυτό κάνουν στην Ελλάδα. Αυτό κάνουν στην Ισπανία, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ονομάζεται ανθρωπική αρχή. Είναι σαν ένα παλιρροϊκό κίνημα να ήρθε σε εμάς και να ξέπλυνε τους φόβους μας. Καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ύπαρξή τους απειλείται, έχασαν το φόβο τους, και η Bilderberg και άλλοι, το νοιώθουν.
Ίσως γι'αυτό σε μια πρόσφατη ομιλία του στο Συμβουλίο Εξωτερικών Σχέσεων, στο Μόντρεαλ, ο Zbigniew Brzezinski, ένας από τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής (TC - Τrilateral Commission), προειδοποίησε ότι μια «παγκόσμια πολιτική αφύπνιση», σε συνδυασμό με την φαγωμάρα μεταξύ των ελίτ, απειλεί να εκτροχιάσει την κίνηση προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Βλέπετε οι άνθρωποι σε αυτό το τραπέζι, προέρχονται από πολύ διαφορετικά ιδεολογικά και πολιτικά υπόβαθρα. Αυτό που μας ενώνει, ωστόσο, είναι ότι είμαστε όλοι πατριώτες. Και αυτοί που μας αντιτίθενται, όσοι εργάζονται για μυστικές κοινωνίες, που έχουν πωλήσει τα έθνη τους για μια λίβρα σάρκας, είναι προδότες. Όχι μόνο προδότες των λαών τους και των εθνών, αλλά και της ανθρωπότητας ως συνόλου.
Τώρα, το αντικείμενο της παρούσας Συνέντευξης Τύπους είναι "Bilderberg: Προς Έναν Κόσμο Α.Ε."
Περίπου εξήμιση αιώνες πριν, η οικονομία της Ευρώπης, είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι γνωστή ως Ευρωπαική νέα σκοτεινή περίοδος, η μεγαλύτερη οικονομική και δημογραφική κατάρρευση της Ευρώπης μετά την κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια, στη μέση του 14 αιώνα, μεγάλο μέρος της δύναμης της ολιγαρχίας αποσυντέθηκε απότομα . Αυτή η αποσύνθεση ξέσπασε από την ξαφνική αλυσιδωτή αντίδραση της χειρότερης χρηματοπιστωτικής φούσκας της κερδοσκοπίας χρέους στην ιστορία, μέχρι τώρα δηλαδή, όταν οι τραπεζικοί οίκοι Bardi και Peruzzi κατέρρευσαν. Αυτή η αποσύνθεση και κατάρρευση της φούσκας του Λομβαρδικού χρέους προκάλεσε την κατάρρευση της εξουσίας των ολιγαρχικών οικογενειών.
Τι σχέση έχει αυτό με τη Bilderberg;
Η σύγχρονη ιστορία αντικατέστησε τη μεσαιωνική ιστορία εκείνη τη στιγμή που θεσπίστηκαν τα θεσμικά όργανα που διάκρινουν τη σύγχρονη από τη μεσαιωνική ιστορία. Αυτό συνέβη πίσω στο 1439, στο Συμβούλιο της Φλωρεντίας. Ποια ήταν αυτά τα νέα όργανα;
1) Η αντίληψη του σύγχρονου εθνικού κράτους δημοκρατιών υπό την κυβέρνηση του φυσικού δικαίου.
2) Ο κεντρικός ρόλος στην προώθηση της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου με την εντολή που δόθηκε στην δημοκρατία.
Αυτά τα δύο ιδεώδη αντιπροσωπεύουν ένα καίριο επιχείρημα: η ύπαρξή τους ως θεσμικό όργανο, σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης, άλλαξε τα πάντα σε όλη την Ευρώπη, διότι αυτές οι θεσμικές αλλαγές αύξησαν το ποσοστό της ανάπτυξης κατά κεφαλήν και ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο (per-capita and per-square kilometre) του ανθρώπου πάνω στη φύση. Έτσι, κανένα έθνος δεν μπορούσε να έχει την πολυτέλεια να μην σημειώσει πρόοδο, για το φόβο ότι θα έμενε απελπιστικά πίσω.
Η πρώτη επιτυχία σημειώθηκε από το Γάλλο βασιλέα Λουδοβίκο 11ο, ο οποίος διπλασίασε το κατά κεφαλή εισόδημα της Γαλλίας, και νίκησε όλους τους εχθρούς της Γαλλίας. Ο Λουδοβίκο ο 11ος πέτυχε να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση προσπαθειών για τη δημιουργία ενός έθνους-κράτους, σύμφωνα με το μοντέλο του, στην Αγγλία του Ερρίκου του 7ου και αλλού.
Μια άλλη βασική ιδέα που βγήκε από το Συμβούλιο της Φλωρεντίας, η οποία τέθηκε αργότερα σε εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η καθολική αρχή της γενικής ευημερίας, πάνω στην οποία όλες οι σύγχρονες πολιτισμένες κοινωνίες στηρίζονται.
Τώρα, ευημερία δεν σημαίνει ένας άχρηστο αλήτης να αράζει στον καναπέ, να τρώει πίτσα, να στάζει σάλια πάνω του, μπροστά στην τηλεόραση, ενώ περιμένει το επίδομα ανεργίας.
Είναι θέματα αθανασίας. Ποιός είναι ο σκοπός της ύπαρξης του ανθρώπου, και της κυβέρνησης; Είναι να παράσχει την ευημερία, για τις μελλοντικές γενεές της ανθρωπότητας. Να εξασφαλίσει την επιβίωσή μας ως είδος. Η αρχή της Γενικής Ευημερίας, όπως εκφράζεται στο προοίμιο του Ομοσπονδιακού Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι ο θεμελιώδης νόμος.
Λοιπόν, ποια είναι η σχέση με το σήμερα; Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μια αυτοκρατορία. Αυτό είναι η παγκοσμιοποίηση. Και πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι για να έχεις μια Αυτοκρατορία, χρειάζεσαι χρήματα. Έχετε όλοι ακούσει τη φράση - η Ελίτ του χρήματος. Αλλά το χρήμα, δεν είναι καθοριστικό του πλούτου και της οικονομίας. Το χρήμα δεν κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Το Χρήμα δεν έχει καμία εγγενή αξία.
Ο ανθρώπινος νους επηρεάζει την ανάπτυξη του πλανήτη. Έτσι μετριέται η ανθρωπότητα. Αυτή είναι η αληθινή έννοια της αθανασίας. Αυτό που μας χωρίζει από τα ζώα είναι η ικανότητά μας να ανακαλύψουμε τις καθολικές αρχές της φυσικής. Μας επιτρέπει να καινοτομούμε, και να βελτιώνουμε στη συνέχεια τις ζωές των ανθρώπων, αυξάνοντας τη δύναμη του ανθρώπου πάνω στη φύση.
Βλέπετε, αυτοί καταστρέφουν την παγκόσμια οικονομία σκόπιμα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Αυτό έγινε τον 14ο αιώνα : το 30% του πληθυσμού αφανίστηκε.
Αυτοκρατορία = αποσβολωμένοι άνθρωποι κάτω. Θέλουν να καταστρέψουν τις γενεσιουργές δυνάμεις της λογικής.
0 ανάπτυξη, 0 πρόοδο. Λέσχη της Ρώμης (Όρια της Ανάπτυξης) 1973
PROJECT 1980 Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, προωθώντας ελεγχόμενη διάλυση της παγκόσμιας οικονομίας.
Bilderberg 1995. καταστροφής της ζήτησης. Πώς; Με την σκόπιμη καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας.
Μεγάλη Ύφεση - μεταφορά του πλούτου. Η μεγάλη οικονομική κρίση δεν ήταν ένα γεγονός που αφανίσε τους καπιταλιστές των ΗΠΑ. Ήταν ένα γεγονός που έκανε τους πλούσιους ακόμη πλουσιότερους, μεταφέροντας τον πλούτο του λαού στα χέρια των ήδη πλουσίων. Έτσι η Bank of America έβγαλε τα δισεκατομμύρια της μέσα από κατασχέσεις ακινήτων μεταξύ 1929 και 1937. Μην πιστέψετε ούτε ένα λεπτό ότι οι πλουσιότεροι από τους πλούσιους θα ζημιωθούν από την επικείμενη κατάρρευση. Οι μόνοι που θα ζημιωθούν είσαι εσύ κι εγώ.
Κοιτάξτε την Ελλάδα. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να ανατινάξουν το σύστημα, αντί να επιτρέψουν στην Ελλάδα να αναδιοργανώσει τα οικονομικά της, επιβάλουν το ότι η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιηθεί, ότι το ελληνικό χρέος πρέπει να στηριχτεί από την Ευρώπη. Αλλά το χρέος είναι άχρηστο. Είναι σκουπίδια, είναι χρήματα της monopoly. Έτσι, ζητώντας από την Ευρώπη, η οποία διέρχεται τη δική της κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, να απορροφήσει το χρέος το οποίο οι Έλληνες, δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν, σημαίνει πως πρόκειται, σίγουρα, να καταστρέψεις την Ευρώπη. Και αυτό γίνεται επίτηδες, γιατί κανείς, ακόμη και ο Barroso, ο οποίος με όλο το σεβασμό αμφισβητείται διανοητικά ή ο Trichet είναι τόσο ηλίθιος.
Ας απαλλαγούμε από τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών. Ας τους απολύσουμε. Είναι αλήτες. Είναι άχρηστοι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει τίποτα χρήσιμο στη ζωή τους. Ξεφορτωθείτε τον Barroso. Κόπηκε στην ιστορία στο γυμνάσιο. Απαλλαγείτε από το "υγρό κουρέλι", Van Rumpey όχι επειδή είναι άχρηστος, αλλά επειδή είναι κακός και πολύ επικίνδυνος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αντιπαθές, κοντό και κακό ανθρωπάκι ροκάνισε το δρόμο του στα έγκατα της εξουσίας.
Βλέπετε, πρόκειται για ένα ζήτημα ηγεσίας και ζήτημα αθανασίας. Όλοι οι ηγέτες της κοινωνίας, ιδίως σε περιόδους κρίσης, προσεγγίζουν κατά προσέγγιση, ανάλογα στάνταρ. Άνθρωποι όπως οι κ. Barroso, Van Rumpey, Πρόεδρος της ΕΕ, κ. Jean Claude Juncker, Dominique Strauss-Kahn, ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν ηγέτες. Στην πραγματικότητα, μπορούν μετά βίας να θεωρηθούν ως άνθρωποι, από τη σκοπιά του ανθρώπου που εκπροσωπεί ένα μεγαλύτερο καλό, την ανθρωπότητα.
Τώρα, αυτό για το οποίο μιλάω δεν είναι ένα επιστημονικό πρόβλημα ή οικονομικό ζήτημα, αλλά μάλλον ένα θέμα ηθικής. Ένα ζήτημα της αθανασίας. Εμείς ως εθνικά κράτη, ως άνθρωποι του πλανήτη πιστεύουμε στο μέλλον της ανθρωπότητας; Και τι είδους μέλλον θα έχουμε 100 ή 200 χρόνια στο μέλλον; Τι περίπου 10.000 χρόνια από τώρα; Έχουμε το δικαίωμα να ονειρεύομαστε; Αν έχουμε μια αίσθηση του σκοπού της παρουσίας μας εδώ, οι κακοί δε μπορούν να κερδίσουν.
Για παράδειγμα, μας έχουν πει ότι το ευρώ πρέπει να σωθεί. Ότι η αποτυχία του ευρώ θα ρίξει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό είναι ψέμα. Αντί για μια αδύναμη, δυσλειτουργική ευρωπαϊκή νομισματική ένωση, πάμε πίσω σε ανεξάρτητες δημοκρατίες κράτους-έθνους - την Ευρώπη των Πατρίδων.
Η πολιτιστική πολυμορφία δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της προόδου, για την ανθρωπότητα, αλλά ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο έναντι εξαφάνισης ως είδος. Μόλις γεννηθεί, μια έννοια κράτους-έθνους δεν πεθαίνει ποτέ! Περιμένει μόνο για θαρραλέους και υγιείς ανθρώπους να έρθουν στην άμυνα της και να τελειοποιήσει την ιδέα. Άρα λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε μια αδελφότητα των εθνών, των κυρίαρχων εθνών- ενωμένοι κάτω από ένα κοινό σκοπό για την ανθρωπότητα.
Μέχρι να μπορέσουμε να φέρουμε την ανθρωπότητα στην εποχή της λογικής, η ιστορία θα διαμορφωθεί, όχι από τη θέληση των μαζών της ανθρωπότητας, αλλά από λίγες χούφτες οι οποίοι, για τους σκοπούς του καλού ή του κακού, θα καθοδηγήσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας εν γένει ως αγέλες αγελάδων στρέφοντας προς και από το βοσκότοπο-και, ενίοτε, και στο σφαγείο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]