Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: «Ο τουρκικός στρατός, που βρίσκεται στην Κύπρο, δεν είναι κατοχικός»!!!

  • Πράγματι δεν είναι κατοχικός στρατός. Απλά ήθελαν τα παιδιά να πάνε την πενταήμερή τους στη Βόρεια Κύπρο, και ξεχάστηκαν...
«Ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός στην Κύπρο, αλλά βρίσκεται στο νησί για τις ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιότητα της Τουρκίας, ως εγγυήτριας χώρας», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση σχετικά με την πληροφορία περί αποστολής ισραηλινού πλοίου στην Κύπρο, με σκοπό τη διαμαρτυρία για την κατοχή της Κύπρου.
«Εάν το πλοίο αυτό πάει στη Νότια Κύπρο, το θέμα δεν μας αφορά», είπε, ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι πρόκειται περί διαμαρτυρίας για τα κατοχικά στρατεύματα, ο Τούρκος πρωθυπουργός απάντησε: «Έτσι κι αλλιώς διαμαρτύρονται.
Ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός.
Βρίσκεται εκεί για τη διασφάλιση της ειρήνης και λόγω των αναγκών, που σχετίζονται με την ιδιότητα της Τουρκίας ως εγγυήτριας χώρας.Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι απαράδεκτος.Εξάλλου, στρατιώτες υπάρχουν και στη Νότια Κύπρο».
Ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε την παραπάνω δήλωση κατά τη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη με το Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ ελ 'Ασαντ, στο περιθώριο της συνόδου του Οργανισμού για την Ασφάλεια στην Ασία, η οποία άρχισε χθες.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]