Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περίεργες και "νευρικές" κινήσεις του Ερντογάν προβληματίζουν ΗΠΑ και Ε.Ε.

  • Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα
Απτόητος ο Ερντογάν προετοιμάζει τον επόμενο «γύρο αντιπαράθεσης» με το Ισραήλ για το θαλάσσιο αποκλεισμό της Γάζας. Στο γραφείο του παρατηρείται υπερκινητικότητα ενώ συναντιέται με διάφορα άτομα που πρόσκεινται στον «πολύ σκληρό πυρήνα» των Ισλαμιστών.
Συζήτησε το θέμα της εκ μέρους της οργάνωσης ΙΗΗ προμήθειας 7-9 πλοίων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την άρση του αποκλεισμού της Γάζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από διαφόρους κύκλους ήταν η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Μπερλουσκόνι και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ στρατηγός Τζέιμς Τζόουνς, είναι οι άνθρωποι που του είπαν «να χαλαρώσει λίγο» γιατί επεδίωκε την προηγούμενη Τετάρτη το πρωί να ηγηθεί στολίσκου με κατεύθυνση την κόντρα με τους Ισραηλινούς στην Ανατολική Μεσόγειο.
Έχει ζητήσει από την Πέμπτη το βράδυ οι Εισαγγελείς της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας να προετοιμάσουν(!)- μόλις τους δώσει το «πράσινο φως» κατηγορητήρια κατά των Νετανιάχου-Μπάρακ και των Ασκενάζι-Μαράμ (Αρχηγοί ΕΔ και ΝΑΥΤΙΚΟΥ αντίστοιχα), ως υπευθύνους για το μακελειό στο Τουρκικό πλοίο!
Στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες στα κατεχόμενα έχουν εισέλθει άτομα που έχουν πολύ στενές σχέσεις με ΙΗΗ και το κόμμα του Ερντογάν.
Πληροφορίες φέρουν να προετοιμάζει στην ΤΟΥΡΚΙΑ την πραγματοποίηση διεθνούς διάσκεψης περί τα τέλη του χρόνου/φθινόπωρο για τη "Χαμάς" και την επιθετική πολιτική του Ισραήλ. Μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι οι Πρόεδροι της Συρίας, του Ιράν και άλλες προσωπικότητες, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης κλπ.
Στο μεταξύ, η αντίδραση εξακολουθεί να είναι έντονη και στην Τουρκία. Ο πρόεδρος της χώρας Αμπντουλάχ Γκιούλ τόνισε χθες ότι το Ισραήλ διέπραξε ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της ιστορίας του, το μέγεθος του οποίου θα καταλάβει καλύτερα στο μέλλον. Η Τουρκία, που δεν πρόκειται να συγχωρήσει με κανένα τρόπο αυτή την πράξη, με ψυχραιμία θα πράξει τα δέοντα και προειδοποιώντας τον αμερικανικό παράγοντα να προβεί στη σωστή αξιολόγηση του γεγονότος, συνέχισε.
Αλλά και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε προχθές τους τραυματίες ακτιβιστές που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Άγκυρας, κατήγγειλε για άλλη μια φορά την πολιτική άσκησης βίας του Ισραήλ και την παράνομη ενέργεια που σημειώθηκε στα διεθνή ύδατα. «Η Τουρκία ούτε παραβλέπει ούτε υποκύπτει» προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα για το θέμα αυτό έχει πολλά ακόμη να κάνει...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]