Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταγγελία για νοθεία στις πρυτανικές εκλογές...!

  • Νοθεία, καταγγελίες και αναβολή της εκλογικής διαδικασίας καταγγέλονται για τις πρυτανικές εκλογές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πήραμε την παρακάτω επώνυμη καταγγελία και θεωρώντας υποχρέωσή μας να δημοσιοποιήσουμε τα όσα αναφέρονται σε αυτήν, την παραθέτουμε προς γνώσιν και επίρροσιν των όσων διαδραματίζονται στις πρυτανικές εκλογές. Ελπίζοντας πως θα υπάρξει διάλογος, απαντήσεις και τοποθετήσεις, για ένα καλύτερο αύριο για την Ανώτατη Παιδεία της χώρας μας, προτρέπουμε στην ανάγνωση της καταγγελίας που ακολουθεί.
Η καταγγελία
Αγαπητό blog,
σου στέλνω e-mail αγανακτισμένος έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί στις πρυτανικές εκλογές του αρχαιότερου πανεπιστημίου της χώρας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για σήμερα, Δευτέρα, είχαν προγραμματιστεί οι -ήδη μία φορά αναβληθείσες- πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑ. Η πρώτη αναβολή έγινε έπειτα απο καταγγελίες του Προέδρου του Τμήματος της Νομικής, κ. Φορτσάκη και υποψήφιου πρύτανη, για νοθεία στους εκλογικούς καταλόγους των υποψήφιων διδακτόρων της Ιατρικής. Η καταγγελία έπιασε τόπο, καθώς ο κατάλογος των 10.000 ψηφοφόρων περιορίστηκε αισθητά στις 4.500 περίπου!
Να παρατηρήσω ένα μάλλον... τυχαίο γεγονός: Ο Πρόεδρος της Ιατρικής, κ. Στεφανάδης είναι, επίσης, υποψήφιος πρύτανης!
Έπειτα από διάφορες αντεγκλήσεις, απαράδεκτες για μέλη Δ.Ε.Π., οι εκλογές ορίστηκαν για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 7 & 8 Ιουνίου.
Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα, όταν επιχείρηθηκε να ξεκινήσει η διαδικασία, μέλη της αριστερής παράταξης των ΕΑΑΚ εισέβαλαν σε όλα τα εκλογικά κέντρα που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας και άρπαξαν -στην κυριολεξία- τις κάλπες. Αποτέλεσμα αυτού να μην ψηφίσουν οι φοιτητές της Νομικής, του Οικονομικού, του Πολιτικού, των ΕΜΜΕ, του Παιδαγωγικού και των Νηπιαγωγών.
Και ας πούμε ότι ώς εδώ, έχουμε ψιλοαναμενόμενες συμπεριφορές... Μας έχουν συνηθίσει οι αριστερές παρατάξεις σε καταφένστατες καταπατήσεις του δικαιώματος του εκλέγειν...
Η συνέχεια όμως της ημέρας αποδείχθηκε πολύ χειρότερη...
Προς το τέλος της διαδικασίας, εντεταλμένοι "φοιτητές", που φημολογείται ότι στήριχαν τον κ. Στεφανάδη, διαβλέποντας ότι το αποτέλεσμα για αυτούς δεν είναι πολύ θετικό (ο Στεφανάδης είχε μεγάλη δυναμική σε αυτές τις κάλπες στο φοιτητικό), έκαναν έφοδο στη Φιλοσοφική Σχολή και άρπαξαν τις κάλπες που ψήφιζαν οι εκεί φοιτητές!
Να τονίσουμε ότι στη Φιλοσοφική, μεγάλη δυναμική είχε αναπτύξει ο έτερος υποψήφιος Πρύτανης και Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής, κ. Πελεγρίνης.
Δεδομένου ότι οι κ.κ. Στεφανάδης και Πελεγρίνης είναι τα μεγάλα φαβορί των εκλογών αντιλαμβάνονται όλοι το παιχνίδι που έχει παιχτεί...
Η βασική διαφορά στις αρπαγές των καλπών είναι ότι αυτοί που έκαναν τη δουλειά στην Αθήνα, είναι δηλωμένα μέλη των ΕΑΑΚ που ουσιαστικά είχαν από τις προηγούμενες μέρες δείξει τις προθέσεις τους, ενώ οι άλλοι, στη Φιλοσοφική, ανήκουν, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του Στεφανάδη.
Αλήθεια, έτσι ονειρεύεται να διοικήσει το Πανεπιστήμιο ο Πρόεδρος της Ιατρικής; Με νοθεία (βλέπε κατάλογοι) και βία (βλέπε αρπαγή καλπών);
Ένας αγανακτισμένος φοιτητής της Νομικής
Γιάννης Παπαδόπουλος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αναρωτηθήκατε πόσο θα μπορούσε να σας κοστίσει η επισκευή ενός chassis σε ένα μικρό κασετοφωνάκι της SONY αξίας καινούργιο στον Κωτσόβολο μόλις 61 Ευρώ, αν το δώσετε στο Εξουσιοδοτημένο Service της Sony Γ. Αρματάς & Σία OE στην οδό Αργυρουπόλεως 65 στην Αργυρούπολη;

    Όσο και αν σας φανεί απίστευτο, μου ζήτησαν 130 Ευρώ, από τα οποία τα 10 Ευρώ τα πλήρωσα υποχρεωτικά και αγύριστα, για να το δούνε το κασετοφωνάκι, και θα μου απαντούσαν «μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες» που όμως έγιναν 20 ημέρες και μετά από επίμονα τηλεφωνήματά μου έμαθα το ποσό που μου ζητούσαν τελικά και το οποίο ήταν υπερδιπλάσιο της τιμής - 61 Ευρώ - που είχε το ίδιο ολοκαίνουργο στον Κωτσόβολο.

    Θα έπρεπε να αναρωτηθεί κανείς, με ποια κριτήρια η εταιρεία Sony ορίζει ένα εξουσιοδοτημένο εργαστήριο Service για να κάνει επισκευές, συντήρηση και service των προϊόντων της στην Ελλάδα.

    Δηλαδή με ποια κριτήρια ο υπεύθυνος το εν λόγω εργαστηρίου service ορίζει το πόσα θέλει για να επισκευάσει ένα κασετοφωνάκι, γνωρίζοντας ότι αν δεν συμφωνήσει στην τιμή ο πελάτης, ο τελευταίος θα έχει χάσει και τα 10 Ευρώ που έδωσε και τα οποία δεν επιστρέφονται;

    Είχε δικαίωμα το εν λόγω εργαστήριο service να μην ζητήσει μόνο 130 Ευρώ αλλά να το πάει και στα 500 Ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]